stanebane 643 Napisano Jul 16, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sith je napisao: Hvala narode!! Kako ja nisam provalio da Djunta radi tockove...... Taj radi sve i svasta, multipraktik a sta ne radi zna ko radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jul 31, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Konacno, posle nesto vise od decenije provedene na dvotockasima i patnjom za jedim od "ovih", i ja da se docepam fenomenalnog primerka TA i uclanim u vasu sektu Takodje ovim putem zelim i zvanicno da se zahvalim Pedji na "prepustanju" ovako predivne i ocuvane masine... Motor je fenomenalan... Evo i jedna slikica cisto radi reda Bice neki photoshoot uskoro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Jul 31, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan na tom TA sam se naradio...ih dobrodošao u društvo! Nego...pošto med? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Jul 31, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sad znamo i ko je kolega koji je pazario od kolege! Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jul 31, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Arakis said: na tom TA sam se naradio...ih dobrodošao u društvo! Nego...pošto med? Vec treci dan razmisljam sta da mu radim... i nemam ideju... sve ima... Meda nestalo bice do godine za tebe dzaba, zato sto si drag mome atu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Jul 31, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Jul 31, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 1, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! I ja sam zainteresovan za med Nego... stigao mi set za montazu acerbis stitnika za ruke, skinuo sam opusteno one tegove unutra ali iz nekog razloga ovaj acerbisov nosac ne moze za dlaku da udje u sipku kormana. Malo mi je to cudno, jel ima neko ideju kako to da resim? Jedna opcija je da kod nekog strugara smanjim precnik nosaca, druga je da malo prosirim unutrasnjost sipke (to mi se ne radi)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da od ovolike grupe niko nije montirao acerbisove stitnike za ruke? Dajte ljudi jeste realni, ova grupa ne postoji samo za hvaljenje ko je kupio novog transalpa i gde smo bili na njima, nego da pomazemo jedni drugima oko mehanizacije i radova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neki montiraju aneki vozaju :)... Ako mogu sta da ti pomognem da uslikam kako je kod mene... Jbg moj ta sredjen ako diram sta mogu samo da sj***m... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DestroYer015 said: Neki montiraju aneki vozaju :)... Ako mogu sta da ti pomognem da uslikam kako je kod mene... Jbg moj ta sredjen ako diram sta mogu samo da sj***m... Ma samo me fascinira cinjenica da ne moze taj metal da udje u sipku... Moze to verovatno da se ravnomerno obrusi sa svih strana i uci ce. Nego ne znam da li to neki strugar moze da radi i gde, da ne kasapim ja ovako neuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, brkicNS said: Ma samo me fascinira cinjenica da ne moze taj metal da udje u sipku... Moze to verovatno da se ravnomerno obrusi sa svih strana i uci ce. Nego ne znam da li to neki strugar moze da radi i gde, da ne kasapim ja ovako neuk Razmisljam, ako je taj deo koji ulazi u sipku kao tipl za beton, mozda da ga zamenis, u gvozdjari kupis odgovarajuci, a zadrzis sraf? Nesto ovako: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 4, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Dzejzel said: Razmisljam, ako je taj deo koji ulazi u sipku kao tipl za beton, mozda da ga zamenis, u gvozdjari kupis odgovarajuci, a zadrzis sraf? Nesto ovako: Nisi stavio link, ali kapiram sta hoces da kazes. Probacu pa se javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 9, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Izbrusio sam malo te tegice, taj deo problema je resen. Levi stitnik sam montirao, kod desnog mi je zapelo to sto su dva srafa od rucke upekli i ne mogu da odvrnem, vilasti kljuc 8 ne moze da pridje pa mora srafcigerom. cirkus... neki savet? probao sam kuckanjem, ali ne vredi. Edit: nasao sam malu gedoru 8, uskoro slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 11, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Avgust 17, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko (ili kako da proverim) da li ovaj pinjon odgovara i TA600? (ne znam smem li da okačim ceo oglas s alija) Speedometer Michue Gear Assembly Kilometer Teeth Speed For Honda CB750 CB400 CBR250 MC19 STEED CB-1 Motorcycle Accessories Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Avgust 17, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Smeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Avgust 17, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Evo ih https://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Speed-Speedometer-Drive-Gear-Assy-Kilometer-tooth-Km-tooth-FOR-CB400-steed-400-CBR250-MC19/32802944148.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.aOEWLR https://www.aliexpress.com/item/Speedometer-Michue-Gear-Assembly-Kilometer-Teeth-Speed-For-Honda-CB750-CB400-CBR250-MC19-STEED-CB-1/32819587671.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.WYBn8I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Avgust 17, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, nigde ne pišu dimenzije...tako da je kupovina mačka u džaku Koliko znam, u Delti je ovaj puž oko 2000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Avgust 17, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan za 2000 narucim ovde 4kom, zato sam i mislio da jedan bar odgovara.. nazad na proucavanje Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 17, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Model Name:FOR CB400 steed 400 CBR250 MC19 External Testing Certification:EMARK Item Length:20cm Item Width:10cm Item Height:5cm Item Weight:0.5kg ???? Ako odgovara i meni da narucis dva komada realno ako prodas jedan ti si isplatio ostale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Avgust 17, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Alo ti novopečeni Transalpinisto ove dimenzije koje su navedene pod "Item" označavaju dimenzije paketa u kome se nalazi ovaj plastični puž a ne dimenzije puža ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Avgust 17, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan nije problem da se naruci vec da ne odgovara ni jedan od porucenih - onda od njih samo jojo da napravimo pa polako... Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 17, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Arakis said: Alo ti novopečeni Transalpinisto ove dimenzije koje su navedene pod "Item" označavaju dimenzije paketa u kome se nalazi ovaj plastični puž a ne dimenzije puža ... A jbg... Ja se ponadala A jel znaci sta FOR CB400 steed 400 CBR250 MC19 pa da se uporedi sa njihovim???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Avgust 17, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da...a gde da ih nadjemo, pa da još gazda dozvoli da ih rasturimo...pa da premerimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...