MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 18, 2019 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim malo na forum, od dosta posla zene i 4 dece ne stizem da pridjem racunaru.. evo danas bio na prezentaciji moto guma DunlopSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @mata16vKoja je cena usluga sad posle 10-11god od onih napisanih? Jel imas ti kod tebe neke gume za prodaju ili preko tih sa flajera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 18, 2019 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan Cena usluge je od 1000din po tocku pa navise, otprilike ista cena kao i pre.. guma nemam na stanju, sve se porucuje i ceka dan dva ako ima kod dobavljaca... Dunlop Michelin Bridgestone Pirelli Metzeler Mitas ContinentalSent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12894 Napisano Mart 18, 2019 Ne silazi, 7409 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu smo zamenili gume. Sve preporuke, odrađeno brzo i pedantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Mart 19, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mata Doktor, pozdravi Zeljka sto radi zice na tockovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 2, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pohvalim Matu, ja sam malo detaljista, ali nemam zamerke uopste. Covek toliko iskustva ima da deluje tako lagano, a ja mislim da bih pola dana proveo u tome i opet ne bih odradio kako treba (samo skidanje sa motora i vracanje)... Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...