Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem sajlu kilometar sata za Aprliu RS125 2004. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Na pogresno si mesto stavio oglas. Trebao si u KUPUJEM, a ne u PRODAJEM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj greska,aj ako moze neko od admina da prebaci u KUPUJEM. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel vidis da je vreme za spavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 29, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Boban sajle - Peke Pavlovica 39, Sinisa - Ruzveltova 36, Juzni bulevar iznad M. Gorkog sa leve strane i td i td... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8569 Napisano Decembar 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Boban sajle - Peke Pavlovica 39, Sinisa - Ruzveltova 36, Juzni bulevar iznad M. Gorkog sa leve strane i td i td... 200-300 din, ja sam radio kod Bobana, sve gotovo za desetak minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kod bobana 340dina ja sam skoro uzeo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su na mojoj Hondi za mesec dana pravili 4 ili 5 puta sajlu u roku od mesec dana. >: Nije stvar u 200-300 dinara koliko je kostala sajla (stvarno dzabe) ali i dzaba poslu kad puca lako i nigde ne smes da krenes jer znas da svakog trenutka moze sajla da ti pukne. Ali morao sam da je pravim 5 puta dok nije stigla originalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1945 Napisano Januar 2, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio za moju apriliu u Markosu, cekao vek ili vek i po, platio 1000 din, vozio 3000km i ona opet pukla. Sad ne mogu da krivim sajlu, vrlo je moguce da je ja nisam lepo postavio i da je negde zuljala u bulziru i zbog toga pukla. Nije iskljuceno da je i kod brke bio taj slucaj. Posle mi vise nije padalo na pamet da cekam vek ili vek i po, pa sam Bobanu Sajli poslao bulzir i on mi za nesto oko 350 din napravio novu i jos uvek mi radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 2, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uhh... malo smo mi mozda komplikovani. Ako sajla kilometar sata cesto puca, uvija se, ili oblajzne na krajevima, ne mora da znaci da je njen kvalitet u pitanju; ali to nije tema. Mislim da ti je Sinisa najpouzdanija varijanta. Covek je bajker, a i dugo se bavi tim poslom, tako da... Vec imas adresu: Ruzveltova 36, od Vukovog spomenika ka Bogosloviji sa desne strane odmah posle nadvoznjaka. Tel: 2451-397 i 064/4824-642 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom sam pravio sajle za km sat i obrtaljku , i nikad nisam imao problema. Pazljivo je provucem - da se sto manje lomi, i obavezno dobro podmazem pre montaze, i nema problema. Kasnije ( bar dva puta godisnje ) opet nakapam ulja i ide ! " Mazano ne skripi - kazu stari ljudi " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio za moju apriliu u Markosu, cekao vek ili vek i po, platio 1000 din, vozio 3000km i ona opet pukla. Sad ne mogu da krivim sajlu, vrlo je moguce da je ja nisam lepo postavio i da je negde zuljala u bulziru i zbog toga pukla. Nije iskljuceno da je i kod brke bio taj slucaj. Posle mi vise nije padalo na pamet da cekam vek ili vek i po, pa sam Bobanu Sajli poslao bulzir i on mi za nesto oko 350 din napravio novu i jos uvek mi radi Novu sajlu sam namestio isto kao staru i bas sam pazio da nije negde presavijena ali pukla je. Original sam namestio isto kao tu sto mi je pukla poslednji put ali ona mi je trajala oko godinu dana i posle sam prodao tako motor. Verujem da je jos uvek u zivotu. A sto se tice ovih pravljenih sajli, jednostavno brzo pocne da se cveta kod buzira koji ulazi u rucicu i pukne. I svaka se rascvetala bas na tom istom mestu i pukla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...