Jump to content

Moto Zajednica

Popushio i ja:)

Recommended Posts

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Kao shto rekoh popushio i ja... svoju prvu kaznu!

Vozio svog Citroena mrtvog nizbrdo 81km/h gde je ogranichenje 50km/h, e al majke mi mislio sam da je 60km/h!! To je onaj spust kada se vracash iz Cacka( citaj Mancule) gde motori u krivini peglaju ladno 120-150 a na pravcu do semafora ja mislim da moz da se nagura 220( da ne preterujem al mislim da moze josh).

Napisali su mi kaznu, nisam je potpisao, Moguce je da su me slagali da  sam vozio 75 na primer al nisam smeo da se svadjam da trazim da gledam u radar jer sam verovatno bio oko granice sa alkoholom( Pozdrav za Manculu pivo je bilo ok cene i svirka je bila EXTRA, dolazim i sledece godine)

Ovo mi je prvi prekrshaj, nikad ni kaznu za parkiranje nisam imao. Policajac je rekao da je kazna za ovo 5-25k plus uslovna:(

I kako mi se pishe?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Ja sam nedavno platio kaznu za 34 km/h  preko ograničenja 9.500dinara i kazna oduzimanja " A " kategorije na tri meseca - uslovno na godinu dana.

• Skuteras, 3716 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ako ti je prvi prekrsaj i ako navedes da su ti kola potrebna zbog posla prolazis sigurno sa uslovnom, a mozda cak i samo sa novcanom kaznom posto je 31 preko ogranicenja. Ima neka granica tolerancije kod ovh mernih uredjaja i ona je negde do 3-4 km/h. Kazes lepo da je tebi pokazivalo manje od 80 i da si svesno vozio toliko, zbog toga sto si bio u velikoj zurbi, a prema stanju na putu smatras da nisi ugrozio niciju bezbednost. Mene su u Stepojevcu nahavtali 111 gde je ogranicenje 60 i ja rekao da mi je prvi prekrsaj, da su mi kola skovcana sa poslom i dobio godinu dana uslovno i 7500din da platim. E jedino sto je mozda bolje 3 meseca bez dozvole nego godina uslovno. Kad si na uslovnom, a navataju te opet za neki tezi prekrsaj onda si jebo cvorka. Sve duplo

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Opet ja kao tetka:

1. kuliras pozive dok ne dodju po tebe

2. kod sudije ne priznaj nikako(moj recept je da i ja imam snimak puta sa navigacije)

4. trazis suocenje sa sl. licem

5. u slucaju da ti stigne resenje, imas 8 dana da napises zalbu, javis mi se na 063/222-000(napisao sam oko 20 zalbi)

6. HAPPY END

Ako ti ovo ne upali, ja placam ;)

Opet ja kao tetka:

1. kuliras pozive dok ne dodju po tebe

2. kod sudije ne priznaj nikako(moj recept je da i ja imam snimak puta sa navigacije)

4. trazis suocenje sa sl. licem

5. u slucaju da ti stigne resenje, imas 8 dana da napises zalbu, javis mi se na 063/222-000(napisao sam oko 20 zalbi)

6. HAPPY END

Ako ti ovo ne upali, ja placam ;)

Nishta mi nije jasno... pogotovu pod br2.

• Drug član, 1372 postova

Ja sam za prekoracenje u "naseljenom" mestu gde na ibarskoj magistrali gde nigde kuce nema, ja vozio 101km/h a ogranicenje bilo 60 (ja nisam primetio tablu) sto znaci da sam vozio 41km/h preko ogranicenja. Dobio sam poziv kod sudije za prekrsaje (sudije iz Pozege), otisao kod naseg sudije da ne bih isao tamo i objasnio coveku sve. Sudija mi je diktirao sta da pisem, cak je pisao i zalbu kasnije ali nista. Dobio sam uslovnu 1godinu i 5000din kaznu (platio u ratama).

• Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

2. kazes da nisi isao toliko koliko pise u prijavi, nije ti pokazao radar, snimio je auto koji je pored tebe u tom trenutku prosao sa 150, probao je da ti otme pare uz komentar da moras nekad i da platis, itd... Posto drzava moze da stavlja znake van pameti, i da pusta policiju da zaradjuju dzeparac na izmisljenim prekrsajima, ti smes da lazes kao pas, u nameri da ne platis kaznu. Nekad je znalo da se desi, pogotovo u manjim mestima da ti zalbu resava isti sudija koji je i doneo resenje(tako da si bio sjeban svakako), ali "evropske integracije" cine svoje, pa tako sad o zalbi odlucuje zalbeno vece od vise sudija, i ako ti ja napisem zalbu 90% ce je usvojiti. :D Ja ne vidim nista nemoralno u celoj prici. Meni drzava dodje nekih par hektara dedovine na zvezdari, bas i ne primecujem da se pretrgose da mi vrate, zasto bi im placao kazne bez borbe? U poslednjih 2 meseca sam oborio 2 presude za radar, od kojih je jedna bila sa sve snimkom hi res kamerom, gde se lepo video br tablice, auto, brzina 124 na 60, i moja glupa faca ;D

P.S. Koga zanima kako sam oborio gore ovo sa snimkom...PP ;D

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Hajde Lazicu objasnjavaj. Ili ovde ili na PP. Mora covek da bude potkovan znanjem.  ;D

• Drug član, 1468 postova
  • Motocikl: k25

Mene su u aprilu 2007 na zemunskom putu uhvatili sa 96km/h

na ogranicenje od 60.Kukao,molio,on me upise u svesku,i kaze

vozi polako,necu da pisem.Stigne mi poziv za sudiju,da se javim

u Mladenovac.E sad posto mi je jedan sudija rekao da slucajeve

sa strane ssamo odjebu,lupe kaznu i idu dalje,ja sam zatrazio da

dam izjavu u Zemunu

I tako i bese...stze meni poziv prvi put,

nisam kuci,drugi,treci,roditelji nece da podignu,kad sam kuci,predstavim

se postaru kao brat (Djordjevic Marka) tj. mene,mada brata nemam

od kako znam za sebe  ;D

Tako je to bilo svakih mesec dana,do juna 2008,

od kada vise nista ne stize.Dosadilo postaru da ga vracam sa kapije.  ;D

Tako da i tebi preporucujem da se javis kod tebe u Kg i zatrazi da das

izjavu u Cacku,na sta po zakonu imas pravo...  ;)

Poslao sam ti pp kako treba da izgleda zalba ;)

Bio na sudu... Izgleda da cu platiti oko 6000din i uslovna na 1 god... sada cimam neshto da mi manja bude uslovna.

A da! Shta mu to dodje uslovna? Jel ako napravim BILO KAKAV prekrshaj gubim dozvolu ili samo neki tezi? I na koliko je gubim ako zaserem negde opet?

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

Hajde Lazicu objasnjavaj. Ili ovde ili na PP. Mora covek da bude potkovan znanjem.  ;D

Ma kakav PP, pisi ovde, nek znaju ljudi. Ili ako bas neces pusti mi pp ;D

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Bio na sudu... Izgleda da cu platiti oko 6000din i uslovna na 1 god... sada cimam neshto da mi manja bude uslovna.

A da! Shta mu to dodje uslovna? Jel ako napravim BILO KAKAV prekrshaj gubim dozvolu ili samo neki tezi? I na koliko je gubim ako zaserem negde opet?

Ma nemaju oni evienciju nikakvu. Ja sam za 2 godine (kada sam bio mali) dobio 3 kazne uslovno na godinu dana zbog preprze voznje.

Naravno, ne treba jurcati zbog sebe.

Zbog svega ovog ja nosim Kobru. I upozori, a jednom mi se desilo da su me zaustavili iako me nisu merili, kada sam rekao da imam kobru onda su promenili pricu.

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Cagiva Mito 125

Mene u CG prosle godine uhvate na radaru isao 83 a ogranicenje bilo 40 koliko mi se cini :D

Odma vozacka i licna karta otisle... sutra ujutro kod sudije. I kad sam isao kod sudije napricao kako me roditelji hrane i ja nista ne radim i tako ona odluci i smiluje mi se i kazna me izasla oko 80 evra sa troskovima suda :D

• U prolazu, 93 postova

Zbog svega ovog ja nosim Kobru. I upozori, a jednom mi se desilo da su me zaustavili iako me nisu merili, kada sam rekao da imam kobru onda su promenili pricu.

Zato će u novom zakonu posedovanje detektora biti zabranjeno. Nije u redu da narod proverava šta narodna milicija, tj. policija, radi ili ne radi...

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Zato će u novom zakonu posedovanje detektora biti zabranjeno. Nije u redu da narod proverava šta narodna milicija, tj. policija, radi ili ne radi...

Nece biti zabranjeno. zabranjeni ce biti ometaci ( sto je i logicno ).

Nisam ja hormonac da letim kroz grad, ali zasto bih ja placao za nesto sto nisam uradio. Neka im neko drugi daje pare.

A najgore je sto sam kolegi dao auto (sluzbeni) da ode do Vrsca i zaustavili lika, uzeli mu pare.

Dodje on kod mene i kaze Kobra ti ne radi.

To je ono sto ja kazem.

Kada je ogranicenje 40km/h niko od nas toliko ne ide i oni snime jednog i onda uzimaju kintu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja