Kanarinac 334 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako hocu da kupim neku jaknu ali pojma nemam shta da gledam.Mislio sam da probam da nadjem neku koja mozhe da se koristi i leti i kad je hladnije, znachi ono prelazno vreme jesen, prolece.Po mogucstvu da ima protektore i da nije fazon enduro jakne nego kraca Naravno da shtiti od vetra i da ne pushta vodu kolko tolko. Shto se cene tiche nema pojma.Dajte predlozhite neshto pa da vidim i naravno gde kod nas mozhe da se pogleda, poshto sma ja pojma nemam Nadam se da ste razumeli shta hocu:) Hvala svima unapred na predlozima P.S. Mozhe i neki linkovi od preko shvabija ili austrija recimo poshto imam kombinaciju da poruchim odande. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Decembar 28, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para hoces da das za jaknu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisno od sume novca imas veliki izbor jakni koje bi mogao da kupis. Prodavnice moto opreme Markos,Guevara,x-tream,RAJA iz Mladenovca prodaje jekne,Brrrka takodje,LOUIS ima veliki izbor (nabavi katalog ili poseti www.louis.de),zavisi sta konkretno hoces. Sto se prodavnica tice nek me neko dopuni,ne mogu da se setim svih, ili idi u rubriku PRODAVNICE pa citaj... U principu,jaknu bez protektora nemoj da kupis,bila pna kozna ili od gorotexa.Subjektivno misljenje.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 28, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neces koznu, preporucujem Gore-Tex. Jest skuplja, ali vrsi funkciju. Ostalo je drz-nedaj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces neku jako dobru i kvalitetnu jaknu,sto znaci da moras vise para da izdvojis,onda ti je moj predlog Dainese ili Alpinestars i koji god model izaberes neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo do 150 evra,ali to ako je bas neka dobra.Ne znam kako se cene krecu ali mislim da mozhe neka solidna da se kupi.Naravno mozhe i neka jeftinija da bude.Ne planiram u niakkvim extremnim uslovima da vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Onda vidi i Ixon,u jednom trenutku sam u kuci ima 3 komada. Ona Diablo ti nije losa. Ima zimska i letnja varijanta ako se ne varam. Cena im je oko 100 e u Markosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Imas na naslovnoj strani sajta opis jakne Held Maddox! Za te pare vrh jakna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde u BG-u ima Held prodajno mesto?Ova jakna mi se bash svidja,upravo tako neshto trazhim.A po opisu deluje jako jako dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima u Mass prodavnici. Proveri,neko je stavio na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre mass-ovog sajta saam nashao samo da ima M velichina i koshta 10500 din.Al mass ne volim neshto spec.Ajde ako neko zna odakle je Vladimir (autor texta) uzimao.Da odem sutra da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Held Maddox je vrlo verovatno moja sledeca jakna samo problem je sto im je jedini predstavnik u Vojvodini u Beceju a opet oni u radnji nemaju nista vec sve porucuju iz centrale od Lazarevica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam kod nashao u mass-u kao shto sam napisao al neshto mi od njih slaba vajda i kod Lazarevica,a opet oni imaju samo tri boje :)A ja hocu bash onu koju nemaju I sad ne znam shta i kako.Kad bi neko rekao gde ima josh u bgu held da se uzme bilo bi super.Poshto mi ova jakna deluje stvarno kao najbolje reshenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ajd baci pogled na modeku shield... sifra:3t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš se pokajati ako odeš ovde http://www.pegaz-moto.rs/ i kupiš sve što treba ya malo para .Ima popust ya forumaše još na ovaj što već daje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj www.fiva.co.rs Jakne i pantalone 4800 din do naj naj suple sa air-bag od 30 000, kozne oko 12000..Biraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan N svijda mi se ni jedan model jakne.Za sad je held ipak no.1 tako da ako ima neko link neka shalje.Sl na redu su neke letnje rukavice,a li to je manji problem za kupiti. Dakle Held ko josh ima u bg-u ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ja sam proljetos kupio jaknu suomy i prezadovoljan sam ,moze da se koristi i ljeti i zimi,jer se postava mice. ima protektore na laktovima i ramenima. platio sam je 145e,ali na snizenju od 40% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam josh malo detaljnije pregledao gornja dva linka.nashao sam jednu koja bi mozhda mogla da prodje.Okrenucu pa cu da vidim cenu i shta je i kako.Ali ipak mi se ova held bash svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Po onome sto trazis najpribliznije je neka kozna jakna, mada nije bas najprijatnije leti, ali zato cuva tvoju kozu za nedaj boze... A mislim da i u cenu mozes da se uklopis, sacekaj malo, sad pocinju ovi zimski popusti Ja sam prosle zime kupio na popustu Vennuci koznu jaknu za 150e, a inace kosta u katalogu 250e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja koznu jaknu radije biram leti umesto textilne.Bolje mi je. Celo leto sam vozio u koznoj jakni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim kozhne jakne.Nemam ni jednu ovako tako bi to izbegao.Sad kad prodju praznici izvrtecu par telefona da vidim shta imaju na lageru pa da pogledam.Necu se zaletati u sv sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti lose i da sacekas sajam mozda ubijes i neki popust....Cuo sam i da u export-autu imas popust od 30 posto na spidi jakne.Obrni telefon pa proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A kad je sajam?Isto kad i sajam automobila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan A kad je sajam?Isto kad i sajam automobila? Nije pre sajma automobila je moto passion(sajam motora). Idi na sajt sajma.Mislim da je oko 14 marta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...