mrle 8444 Napisano Avgust 24, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ili primam na poklon motor brisača. Ne pravim(o) ražanj već mešalicu za ajvar! Bio neki lik danas da mu moj očuh stolar napravi varjače "metlice" kakogod za mešanje ajvara. I to videla moja majka pa hoće i ona to. Već je spremila šerpu za projekat. E, moj deo je da nabavim motor. Tako ako napravimo tu mešalicu i uspešno je testiramo postavljam slike i uputstvo. Ko je tu u Bg može i da pozajmi napravu. Eto, toliko od mene za sada. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Avgust 24, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mrle, imaš od mene motor brisača, gratis, ali tek za 7 dana. Na moru sam. Ako se snađeš drugačije, nikakav problem. I to muzejski eksponat, od NSU-a, čini mi se...stoji bzv... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5124 Napisano Avgust 25, 2022 Pana, 510 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan A da uzmeš od gramofona pa biraš 45 ili 33 obrtaja ? Šalim se , nego sad znamo kod koga će biti ajvara i zimnice u većim količinama ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8198 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas na vašaru 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 2, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mrle, stativa... Večeras se vratim u Bgd, i setim se da sam obećao motor. Nađem ga, lepo operem benzinom, da ga probam-neće da radi. Rasturim, a on načisto umreo... Ako uspem preko drugara da nađem neki, ispravan, dobićeš ga. Jbga, ovaj je za kantu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...