InkaBar 8 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Kozhna jakna poznatija pod imenom 'Rokerica', noshena ZAISTA samo par puta, u FENOMENALNOM stanju, neizbledela, stwarno ko nowa!, nigde ogrebana, oshtecena, zardjala (widjao sam swashta! :o) niti bilo shta slichno... garazhirana, pali, radi! ;D Jedini 'nedostatak' je misteriozna izlizana kozha na rubu desnog dela kragne... bice na slici. Welichina je L. Cena: mislim da je 70e korektna cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan padaju - padaju - s neba manje cene.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ode na 50jura!!! Hitno! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ode na 40jura i dalje nece sigurno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee jbm ti uzeo bih sigurno sad u nedelju kad idem za BG samo nikako da mi isplate ova dva posla za koja mi duguju pare..... A trazim jednu takvu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee jbm ti uzeo bih sigurno sad u nedelju kad idem za BG samo nikako da mi isplate ova dva posla za koja mi duguju pare..... A trazim jednu takvu... T se jawish u subotu u koje wreme bi doshao i gde, ja te sachekam sa jaknom, probash/widish... a posle cemo da poslujemo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Druze imash PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan ...still runin' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ipak pogreshno wreme za postawljanje oglasa?? :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da je veca pa da napravimo posao, ovako L mi je maaaalaaa...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Novi info: Izgleda da je, po prichi onih koji su je probali, owa jakna manja od L welichine (iako tako pishe na njoj?!), tako da slobodno oni kojima treba M mogu da ochekuju da ce im jakna odgowarati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Novi info: Izgleda da je, po prichi onih koji su je probali, owa jakna manja od L welichine (iako tako pishe na njoj?!), tako da slobodno oni kojima treba M mogu da ochekuju da ce im jakna odgowarati! Potvrdjujem. Koza je super! Nije ona "teshka" al je tu blizu. Uglavnom nije flash. Jakna mi je ok bila u struku, ali mi je bila kratka. A tek kad podignem ruke u vis... haos Imam 181cm i 73-74KG. Upasovao bi se neko do 80 pod uslovom da je malo nizi od mene zbog duzine. Ma shta je pricham nema nishta dok se ne proba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 2, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A taman sam hteo da zamolim Inku da je stavi na vagu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Eto, pojeo sam swoje gow*o, treba mi lowa i dajem jaknu za samo 30 jewreja! :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sto to bre? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, treba mi za plastifikaciju Iz pouzdanih izwora saznajemo da je jakna popularno zwana rokerica a koja se trenutno nalazi u wlasnishtwu dotichnog InkaBara welichine M, bez obzira shto na njoj pishe da je L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudovi Ae! ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ode jakna na daleke pute! Sa srcom da sluzhi novom vlasniku (vlasnici)! LOCK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...