RS 132 Napisano Decembar 25, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Naime, Istice mi registracija za 2 dana. Kako necu voziti motor do februara, marta drug mi kaze da ne moram da ga registrujem. Moje pitanje: Ukoliko napravim pauzu od 2-3 meseca i ne registujem motor, da li cu imati nekih dodatnih zezalica zbog toga?! Menjanje tablice i sl? Hvala Uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan imaces i to velikih,tablicu vrati ako neplaniras da registrujes skoro,znam da je kazna bila 5000 za nevracene tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6673 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja za preko 25 godina ni sa kolima ni sa motorom nisam imao takvih problema, ako je vozilo na moje ime i ako ostaje na njemu. Samo je malo zeznuto da uradis tehnicki, tj, da te bas tad ne zaustave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Decembar 25, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za preko 25 godina ni sa kolima ni sa motorom nisam imao takvih problema, ako je vozilo na moje ime i ako ostaje na njemu. Samo je malo zeznuto da uradis tehnicki, tj, da te bas tad ne zaustave. Motor se na mene vodi... Malo mi je lose da sada vozim do tehnickog... Samo da ne skidam tablice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 4 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 49 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiras da ne registrujes 2-3meseca moraces da vratis tablicu tj.odjavis vozilo u roku od 30 dana po isteku registracije sto imas pravo zadrzavanja tablice,u protivnom platices penale za svaki dan pocevsi od ovog 30tog dana pa sve dok ne registrujes vozilo sto nije vracena tablica na vreme,a i kazne su velike.Znam to iz licnog iskustva.Sto znaci da se vise isplati registrovati na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Najlakse ti je da produzis registraciju,da te nebi uhvatilo neko poskupljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Tablice treba da vratis i odjavis vozilo u roku od 30 dana. Tom prilikom placas neku taksu. Ako ne vratis tablicu i ne odjavis vozilo u roku od 30 dana-pisu ti prekrsajnu prijavu-pa ces platiti kaznu Kod nove registracije extra troskovi su ti taksa za novu saobracajnu i za novu tablicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupio auto koji nije bio registrovan 2 godine prilikom registracije sam platio samo obrazac saobracajne, nikakve dodatne takse i troskovi. Mozda je za motor drugacije, ili opet zavisi od opstine do opstine... Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da skidas tablice i da se maltretiras oko vracanja. Kad budes planirao da registrujes motor ponovo onda sve to uradi.Nikakve penale i kazne neces platiti, budi bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desetar 0 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Divno, toliko oprecnih informacija.... Bato, pozovi ti lepo muriju pa nek ti oni kazu, oni ce i da te kaznjavaju ako zakenjas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Decembar 26, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da skidas tablice i da se maltretiras oko vracanja. Kad budes planirao da registrujes motor ponovo onda sve to uradi.Nikakve penale i kazne neces platiti, budi bez brige. Mislim da gresis, ako nisam u pravu neka me neko ispravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Imam iskustvo sa autom, koji nisam planirao da registrujem neko vreme, pa se to oduzilo na skoro 2 god. Tada sam se raspitivao i rekli su mi da nije potrebno vracati tamlice, po nekom novom zakonu. I tako i bi. Kada sam otisao da registrujem auto, niko me nista nije pitao, registracija tekla kao da je danas istekla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam registrovao motor 2ili 3 godine..otisao na tehnicki.platio osiguranjei ostale gluposti na salter predao,,overili registrovali,,niko nista nije pitao...sve ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 26, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan placas novu tablicu i novu saobracajnu... i pazis da te ne skembaju kad ides na tehnicki kazne nema za nevracenu tablicu... sad sam registrovao kola posle 10 meseci (nova tablica i saobracajna... dodatnih 1600dinara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6673 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad nisu menjali tablicu, osim ako je ono zvezda-grb, nego, ostaje moja tablica, cak i saobracajna, cini mi se, samo upisu sta treba, kao normalna registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Decembar 26, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad nisu menjali tablicu, osim ako je ono zvezda-grb, nego, ostaje moja tablica, cak i saobracajna, cini mi se, samo upisu sta treba, kao normalna registracija Bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan placas novu tablicu i novu saobracajnu... i pazis da te ne skembaju kad ides na tehnicki kazne nema za nevracenu tablicu... sad sam registrovao kola posle 10 meseci (nova tablica i saobracajna... dodatnih 1600dinara) nema placanja za tablicu kad tablicu vec imas. Samo obicna registracija kao i svaka druga, tj. redovna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan U CG ako se kasni sa registracijom više od 15 dana plaća se kazna 15 e , i to su uveli prije par god . Imam jednog druga koji svake godine obnavlja samo polisu i kad ga zaustave pokaže polisu a pravda se da je zagubio saobraćajnu , prolazi mu za sad , poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo mi se da mi istekne registracija duze od mesec dana i nisam morao da placam nikakve kazne, samo ces morati da vratis tablicu kad budes zeleo ponovo da registrujes motor, a nova tablica kosta + nova saobracajna + poskupljenje registracije koje su najavili odmah posle praznika!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Ranije je bila prica da ako prodje 15 dana od isteka registracije mora da se menja saobracajna, tablice ostaju (provereno na automobilu). Na motoru, registracija je istekla 3.8, a obnovljena 29.8 bez bilo kakvih problema i menjanja bilo cega. A da pita plave ne isplati se, ni oni ne znaju sta treba, i od dve "gospodje" ce dobiti dve razlicite informacije. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno vreme sam imao dva auta a ovaj prvi nije registrovan preko godinu dana. Uradio tehnicki i registovao bez ikakvih problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jesenas registrov'o motor posle 2 meseca isteka... Samo mi teta rekla da uplatim još 270 dindži za novu saobraćajnu pošto te navodno sistem sam briše posle 30 sana. Nikakvih problema... samo što sam zaboravio da prijavim novu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo najsvezijih informacija, motor nije registrovan godinu dana, otisao pre nki dan i registrovao najnormalnije tako da nema nikakvih kazni, penala itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 3, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Raspitajte se u vasem sup-u da li se placa kazna. Zakon postoji, posle isteka registracije imate 15 dana da vratite tablicu i odjavite vozilo, u suprotnom se placa poprilicna kazna. E sad od opstine do opstine zavisi da li ce primenivati taj zakon. Kako ja znam u Bg-u recimo to ne mora da se radi, nema kazni, ali zato u Paracinu odakle sam ta kazna mora da se plati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...