Mateja57 0 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Imam problem sa motocikom, kada stisnem kvacilo i drzim ga desava se da se motor ugasi (ne gasi se ako drzim malo gasa da povecam obrtaje) , kad ga ponovo upalim normalno pali. Ovo mi se ne desava cesto al bi mi znacilo da znam u cemu je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smooth Operator 187 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Чајна Motocikl: CB400 Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor imas? I meni se to desava. Moj je cb400sf sa karburatorima i 4 cilindra. I desava mi se to po brdima i malom off roadu gde upotrebljavam kvacilo non stop. Ja sam to pripisao tipu motora koji postuje samo odvrtanje gasa na maks ali ne razumem se bas u mehaniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 22, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Smooth Operator Nema to veze sa brojem cilindara i karburatorima, NE SME da se gasi. @Mateja57 da li se to dešava kad je motor u brzini ili neutralu? Sa spuštenim nogarom ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Avgust 22, 2022 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Imam problem sa motocikom, kada stisnem kvacilo i drzim ga desava se da se motor ugasi (ne gasi se ako drzim malo gasa da povecam obrtaje) , kad ga ponovo upalim normalno pali. Ovo mi se ne desava cesto al bi mi znacilo da znam u cemu je problem.Имаш ли утисак да мотор и под квачилом, као да би хтео да крене?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mateja57 0 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @disko_mrmot desava se samo kad je u neutral i drzim kvacilo, i nozica nema veze sa tim jer mogu da ubacim u brzinu a da se ne ugasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mateja57 0 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Nemam utisak da ce motor pod kvacilom da krene, samo mu padnu obrtaji ako ne dam gas i ugasi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Avgust 22, 2022 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ниси реко о ком моторциклу је реч? Мени је важно да бих имао претставу какав је систем квачила.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mateja57 0 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo yamaha yzf r125 2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако се не варам код тебе је квачило на полугу која је дводелна. Измеџу два дела има куглицу која омогучава слободније ротирање исте. Ако је неко дирао пре и нешто погрешно монтираомислим да "зец лежи" у том склопу.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...