NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toliko godina vožnje razno raznih motora nakupilo se svega i svačega u garaži ! Pola stvari mi stoji godinama pa reko da oglasim ovde ako nekom nešto treba. Slobodno pitaj te šta god vas interesuje , ako treba još slika mogu poslati. Moj telefon za informacije: 0641780510 1. Kofer Givi Maxia E56 sa pločom u odličnom stanju Cena :140e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 2. Kofer Givi Simply V45 U dobrom stanju, veličine 45L , katadiopter ima jednu pukotinu koja je sanirana, uz kofer ide i ploča za montažu Cena: 65e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 3. Zadnja Felna za motocikl 17inca Felna je u odličnom stanju, uz nju idu i disk i lancanik i osovina. Ne znam od kog je motora. Na njoj je bila nova guma 150 70 17 koju sam ja skinu za moj motor a felna mi ostade višak. Cena : 20e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 4. Stitnici ruku za kros motor. Kupio na aliexpresu ali nisu pasovali na moj motor i nikad ih nisam montirao Cena : 1000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 5. Piaggio Beverly poklopac boce antifriza Cena : 1000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 6. BMW F650 spaner lanca bregaste nov kupljen u Delti. Kupio ga kad sam vozio taj motor ali kad sam rasturio da promenim vidim da me uopšte nije zezao spaner tako da ga nisam ni zamenio. Ima i račun koliko je plaćen, ja ga prodajem upola cene. Cena: 4500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 7. Auspusi GPR dva komada, original , imaju i homologacija, u dobrom stanju. Kupio ih za Hondu ST1300 ali nikad ih nisam montirao, motor prodao i sad mi višak Cena : 200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 8. Bočne torbe bisage motodetail u solidnom stanju. Nisam ih koristio godinama, poseduju kaiševe sa vezivanje, kišne navlake, mogu da se prošire. Jedna bisaga je bila naslonjena na auspuh pa se bila malo sa donje strane istopila, to je zakrpljeno , nije na oko najlepše ali je funkcionalno Cena 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 9. Bridgestone BT21 zadnja guma u dimenziji 160 60 17. Guma je odlična , dubina šare preko 5mm, nije ispucala i mekana je na dodir ali je matora, mislim da je 2009god Cena : 1000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Biće još nekih sitnica koje ću okačiti i neke moje opreme koja mi je omalela odavno a sve se nadam smrsacu pa ću je opet nositi ali slaba Vajda. Tako da će i to na prodaju 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Avgust 18, 2022 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel može bisage, ako nisu otišle? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 (promenjeno) MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Tu su bisage nisam ih prodao. Javi se na moj broj pa se dogovaramo Promenio Avgust 18, 2022 član NIKOLA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1751 Napisano Avgust 18, 2022 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ako guma ostane dok se ne vratim sa odmora za 10-ak dana, uzeću je ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 18, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bisage rezervisane za Mradomira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 22, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Guma i bisage prodate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Avgust 31, 2022 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodati i auspusi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...