Evil_Zo 9 Napisano Decembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bio tako ja jedno deset dana malo kuci, da odmorim od teskoga zivota u studenta Lijepo se navozah i prosetah, a usput nesto i uslikah. Evo malo detalja sa ovog putasestvija... Preko planina i gora, jezera, pa do mora I onda konacno obala mora... Pa malo mi... U povratku nam se zurilo pa nismo mnogo slikali ;D Eto, to bi bilo to, sjutra idem za Zlatibor, pa mozda bude koja lijepa i od tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Al si slikao nekoliko puta iz Bjele ;D ;D, to mesto znam napamet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Decembar 24, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za trecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da li si ti normalan ... ima ovde ljudi koji rade znaš ... i koji ujutru moraju da grebu led sa stakla ... i guzve da prodju ... ccc lepo ti je ben rekao, kupi lazo circ-polar ili barem pozajmi od mene ... a ti nećeš da slušaš ... lepi su kadrovi zaista ... ali da si imao cpl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan A i mogao si malko otvoris prozor za onih par slika, nije valjda toliko hladno bilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...lepo ti je ben rekao, kupi lazo circ-polar ili barem pozajmi od mene ... a ti nećeš da slušaš ... lepi su kadrovi zaista ... ali da si imao cpl Znas ti da ja bas i nisam lud za pejzazima i ovakvim slikama, to vise moja draga, ali zato za par minuta postavljam slike onoga u cemu ja uzivam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti pjevala Lazo!. Stvarno imaš smisao za talenat ;D, obzirom da si od skoro ušao u ovaj lep hobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mlad čovek, ali sve što dohvati i što ga zainteresuje ne pušta dok to ne "istrese iz gaća" i uđe u sve tajne i lepote...radoznalo i sposobno jedno stvorenje, pa to ti je ;D To je osobina koja se danas retko sreće... Samo mojne da se sad uobraziš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala na komplimentima Jos uvijek nema tu razloga za uobrazavanje, covjek uci dok je ziv i nikada mu nije dosta, tj. bar meni nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo nastavi u tom duhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast...slike su prelepe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na Zlatarskom jezeru sam redovan gost zadnjuh deset godina, i jako sam vezan za njega. Kad sam video fotografije :o,prijatno sam se iznenadio. Fotke su super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,ja sutra palim na zlatar poslovno pa cu da napravim par fotkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,ja sutra palim na zlatar poslovno pa cu da napravim par fotkica Obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...