MiljkovicN 0 Napisano Avgust 17, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Yamaha FZ6S2 GT Prethodno Yamaha SZR 660; Suzuki GS500F Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, posto nisam uspeo da nadjem nigde ove nalepnice otvaram ovu temu, pa mozda neko pomogne. Ukoliko slucajno ista ili slicna tema postoji, molim admine da me upute, a ovu mogu obrisati. Potrebne su mi ove male nalepnice za indikatore, u mom slucaju za Suzuki gs500f ali nema mnogo veze. Da li neko zna gde mogu naci ove nalepnice par ljudi koji rade nalepnice su mi rekli da ne mogu napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2474 Napisano Avgust 17, 2022 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ovo nalepnice, ovo je sito ili tampon štampa. Najbolje ti je da nacrtaš ovo vektorski u Corel-u, pa odštampaj na providnoj foliji, i samo zalepi i preko toga prelakiraj kad budeš farbao ovaj deo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 20, 2022 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki lik koji sredjuje dugmice za kola, video sam na netu al ne mogu da se setim da li je fejs ili kp ili mozda cak I ovde. Guglaj I naci ces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Avgust 20, 2022 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da te dugmice radi moj drugar iz ZRa. Inace se bavi i prodajom felni. Branislav Katić, pokusaj da ga nadjes na FB pa mu tamo napisi poruku. Ako se ne snadjes, saljem ti br (ali moram prvo njega pitati, da ne ispadne da sam napisao br bez njegovog pristanka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4139 Napisano Avgust 20, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je već bila preporuka na forumu:Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...