milanSD 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Marić Milan, iz Smedereva sam, imam 30 god. U 6 osnovne počeo sa automatikom, u srednjoj T15 i tu sam stao. Planiram kupovinu motora još od početka godine al zbog posla i obaveza nisam uradio ništa. Pogledao 2-3 motora i toliko, sve dok tražeći motor nisam naleteo na BJB. I onda je bila vožnja kroz BJB skoro svako veče, ušla voda u uši, i eto pazarih KLE-a pre par dana. Sad ide oprema, polaganje pa trening za ostvarnje moje velike želje: odlazak motorom na hungaroring na trku F1. Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Nisi pogresio u izboru motora!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5845 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Decembar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane, dobrodosao! Lepi planovi, i ja bih voleo da jednog dana cujem Meklaren ili Ferari kako prolaze pored mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan pozz!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao i tvoj kleo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 24, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3232 Napisano Decembar 24, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i da ti se zelja ostvari sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i zelim ti da predjes puno kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1811 Napisano Decembar 24, 2008 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Milane! Drago mi je sto ti je BJB pomogao da prelomis sto se kupovine motora tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanSD 0 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Što se tiče izbora motora, uvek sam sebe zamišljao u nekoj custom varijanti. Kasnije sam se na osnovu saveta i iskustava ipak odlučio za endura. Tu je kao primaran izbor bio Transalp, naravno dok nisam pročitao Lalajkov ep o Africi. Mislim da je povećao prodaju Aftike za 50% Verovatno će u nekoj budućoj varijanti i biti AT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane, čuvaj se sekta polako vuče sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Milane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za odabir motora, ali BMW je ipak za sve terene! Pogledaj Long Way Round, pa onda Long Way Down. Mislim da slika govori sve! Pozdrav i sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i da sa srecom predjes mnogo kilometara!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Decembar 31, 2008 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Milane .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...