wulfy 207 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motocikl mi je ,,pao za oko''. Cuo sam se sa jednim prodavcem iz Italije i za relativno povoljnu cjenu mogao bi da je dovedem (samo da ova kriza ne udari i po mom djepu) Ono sto znam: Motor V2 zapremine 618 ccm Snaga 63 KS pri 9.500 o/min. Moment 56 Nm pri 5.750 o/min. Mjenjac sa 6 brzina Tezina spremnog za voznju 203 kg Nosivost 185 kg Rezervoar 15 litara visina sjedista od tla: 83 cm Ono sto me zanima, kakav je motorin u upotrebi, ima li ko iskustva, ciklistika, kocnice, da li Dark verzija bitno losije koci (ima disk manje),... Ovo je cisto naglas razmisljanje na temu, mozda na kraju ne uzmem ovaj motorin, al' eto volio bih da cujem iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Decembar 23, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Нисам сигуран да има неког на форуму ко поседује Мултистраду. Оно што ја знам је да је то машина из Монстера. Знам пар људи који су имали Монстере 620 и нико ми се није жалио, чак су били презадовољни њиме (чак је неко био толико смео да ми каже да се чак ни није кварио, не знам само откуд му то : ;D), мало троши, машина је еластична за по граду... Што се тиче циклистике и Дарк верзије... Не знам, претпостављам да већину компоненти дели са Монстерима и СС-овима. Колико је мени познато доста дуго су упоредо паковали и моно и верзије са дуплим дисковима, тако да не верујем да је моно диск катастрофа комбинација. Али као што рекох нисам га пробао па не могу много да филозофирам. Ако те још нешто интересује знаш ди да се јавиш ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 23, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vucko, izvini za off. Znam da ti je prvi veliki motor bio KLE, pa si presao na na Pegasa koji je jaci za nekih 10-tak konja al dosta tezi pa se svodi na isto. Ja sam imao Cagivu pa sam posle godinu dana merkao Pegasa kad sam probao nista nije bio bog zna sta bolji nijanse su bile u pitanju, pa sam resio da idem na nesto jace konkretnije pa sam zavrsio na F800 GS 85 ks i 210 kg spram Cagivinih 40 tak konja to je za mene prava stvar. Sta sam hteo na kraju da kazem Pegaso ima oko 50 konja i tezak je oko 180 Kg, Ducati Multistada ima 63 ks sto je oko 26 % vise snage, a tezina od 203 Kg sto iznosi oko 13 % veca tezina od Pegasa. Pegaso odnos tezina/ snaga - 3,6 kg/ 1 ks Multistrada odnos tezina/ snaga - 3,2 kg/ 1 ks Razlika u korist Ducatija je svega 13 % bolji odnos. Moj predlog idi na TDM 900, BMW F800 GS, Varadero, Velika Multistrada, V Strom 1000 ,itd jer po mom misljenju s tim motorima ces napraviti pravi napredak i da ne menjas motore ko carape . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da je jako neozbiljno da ti odnos masa/snaga bude jedini kriterijum (nisam video da si pomenuo neke druge kriterijume) u ocenjivanju koji je motor pravi za tebe. A pogotovo sto ti cak ni taj odnos nece na papiru pokazati koji motor bolje ide. Evo ti i primer: tvojom logikom si zakljucio da su KLE i Pegaso iste stvari ("svode se na isto"). Wulfy, izvini za off, tesko da ima ovde multistradista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 23, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vucko, izvini za off Znam da ti je prvi veliki motor bio KLE, pa si presao na na Pegasa koji je jaci za nekih 10-tak konja al dosta tezi pa se svodi na isto. Ja sam imao Cagivu pa sam posle godinu dana merkao Pegasa kad sam probao nista nije bio bog zna sta bolji nijanse su bile u pitanju, pa sam resio da idem na nesto jace konkretnije pa sam zavrsio na F800 GS 85 ks i 210 kg spram Cagivinih 40 tak konja to je za mene prava stvar. Sta sam hteo na kraju da kazem Pegaso ima oko 50 konja i tezak je oko 180 Kg, Ducati Multistada ima 63 ks sto je oko 26 % vise snage, a tezina od 203 Kg sto iznosi oko 13 % veca tezina od Pegasa. Pegaso odnos tezina/ snaga - 3,6 kg/ 1 ks Multistrada odnos tezina/ snaga - 3,2 kg/ 1 ks Razlika u korist Ducatija je svega 13 % bolji odnos. Moj predlog idi na TDM 900, BMW F800 GS, Varadero, Velika Multistrada, V Strom 1000 ,itd jer po mom misljenju s tim motorima ces napraviti pravi napredak i da ne menjas motore ko carape . Moje misljenje je da je jako neozbiljno da ti odnos masa/snaga bude jedini kriterijum (nisam video da si pomenuo neke druge kriterijume) u ocenjivanju koji je motor pravi za tebe. A pogotovo sto ti cak ni taj odnos nece na papiru pokazati koji motor bolje ide. Evo ti i primer: tvojom logikom si zakljucio da su KLE i Pegaso iste stvari ("svode se na isto"). Wulfy, izvini za off, tesko da ima ovde multistradista. Nemam nameru da se raspravljam, ja sam vozio oba motora + Cagiva je pandan KLE u i dosao do tog zakljucka. A ti Cili ? Jesi li ti vozio nesto od toga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi lep je ovaj Dukati a i ovo na njemu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6570 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Imas test u Moto pulsu, jako im se dopao, kazu da je bolje pogodjen nego hiljadarka. A i Ducati je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ovaj link, prvo su pisali o visini motora a onda su nastavili i o drugim stvarima :D http://www.ducati-croatia.hr/forum/viewtopic.php?t=258&sid=31f60834529764962ef1973ead2d2e45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 23, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jako mi je ruzan,ali oni koji su ga vozili kazu da ima odlicnu ciklistiku i da se jako dobro vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, italijanski Versys :) samo što za njega nema servis u Srbiji ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, italijanski Versys :) samo što za njega nema servis u Srbiji ;D ;D ;D A i ti si navalio na taj Versys...Imas piaggio, a pricas nam o ruznoci nekih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, italijanski Versys :) samo što za njega nema servis u Srbiji ;D ;D ;D A i ti si navalio na taj Versys...Imas piaggio, a pricas nam o ruznoci nekih motora. Isto pravilo važi i za žene, uvek su one manje atraktivnog izgleda bolje zadovoljavale moje nastrane potrebe :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan far mu je k`o skinut sa nekog rudarskog slema,a auspuh mi lichi na piksle u cekaonici nekoj... meni se inace sve drugo svidja i rado bih ga posedovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni se inace ram motocikla mnogo svidja a i agregat od Monstera ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Decembar 24, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, italijanski Versys :) samo što za njega nema servis u Srbiji ;D ;D ;D Ims servis u Srbiji nije vise frka. Ne znam kako stvari stoje u CG, doduse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...