Sinisa-Sabac 86 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bglusica 11 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podršci a putopis s mojeg prvog velikog putovanja (Portugal 2008.) uskoro ćete moći pročitati kao i vidjeti neke fotografije. Branko iz Varaždina. PS. Možda netko zna gdje mogu nabaviti auto kartu Sirije, Jordana i Izraela. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace i generacijo, dobri putevi ti bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ....dobro dosao imam jednu Izraela, rado cu ti je pokloniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Branko,iz Varaždina sam, imam skoro 59 godina, supruga i kćerke zovu me Branac a unuci deda Branac, bajker sam otkad znam za sebe, ali sam tek 2002. kupio prvi motor XJ 600 Diversion s kojim sam prošao oko 35ooo km do 2007. kada sam zbog udobnosti na dužim putovanjima kupio V-strom 650 DL i u roku nešto više od godine dana prošao 19ooo km(SLO,I,F,E,P,AND) Na svim putovanjima pratila me je moja supruga Irena(57). Jedva čekam proljeće kada planiram putovanje u Izrael.Toliko za sada. Još jedan pozdrav svim bajkerima! Zdravo kume...tu smo negde sa godinama....pozdrav tebi i familiji iz cacka...ja sam stari bajker i motokrosista...stara kajla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo. Dobo nam dosao. Neznam gde bi mogli da nadjemo karte. Ako neko od nasih clanova ima, neka izadje coveku u susret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1440 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1957 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Uvek me obraduje kad vidim ovako mladog coveka u tim godinama.Jedno veliko BRAVO za tebe (vas) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlo2005 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Branko dobrodosao i svaka cast na cigra-karakteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 150 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Drago mi je da ima jos "matoraca"! Naime ja sam preso 60-tu, ali se ne dam! Pozdrav, Jovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...