Jump to content

Moto Zajednica

Uvoz motora iz Engleske ?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Naleteo sam pre 10-ak dana na www.tazmotorcycles.co.uk, oni su uvoznik aprilie za UK i tamo nova aprilia Pegaso 650 kada se odbije PDV ispada oko 3300 funti, sto mu po danasnjem kursu (1.07) ispada 3530 eura + dovoz (do 400) + carina i porez (1500 max), sve zajedno oko 5500 eur-a. Kod nas je nova 6800 za proslogodisnje modele. Ja sam sebi narucio jednu, ali ako ima jos zainteresovanih mozda bi mogli da se jave ovde ili da mi posalju PP, ako nas se skupi dovoljno transport ce biti jos jeftiniji, a mozda dobijemo od "uvoznika" ;) jos neki popust.

Naravno ovo vazi i za polovne, i one su jako jeftine.

Pozzz.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

@Zogu

Koloko je PDV (VAT) i da li se odbija i za polovne motore ?

VAT 15%, za nove motore veliki dileri odbijaju, a manji nece, isto vazi i za polovne. Ako kupujes od privatnog lica nema odbijanja, znaci treba gledati kod dilera.

Ako diler nece da odbije (uglavnom kazu da nemaju sluzbu koja se time bavi), da ti papir pa onda sam odbijas kada iznosis iz EU. Tu ti madjari drpe par procenata, pa ispadne vat 10%, mozda malo vise ne znam ni ja preciznu informaciju.

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Naleteo sam pre 10-ak dana na www.tazmotorcycles.com, oni su uvoznik aprilie za UK ...

jesi li ti siguran u ovaj link koji se postavio. ja vidim da je to domain za prodaju i javni pretrazivac - nema tu nikakve firme ?

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Naleteo sam pre 10-ak dana na www.tazmotorcycles.com, oni su uvoznik aprilie za UK ...

jesi li ti siguran u ovaj link koji se postavio. ja vidim da je to domain za prodaju i javni pretrazivac - nema tu nikakve firme ?

www.tazmotorcycles.co.uk  ... ovo je pravi link

www.tazmotorcycles.co.uk  ... ovo je pravi link

Pogresio sam, a nisam proverio posle, hvala.

• Svrati ponekad, 140 postova

Ja vec imam motor gore ,ceka me..od burazera Z750 2006, ali ni on ni ja neznamo sta on treba da uradi od papira da bi mi ga poslao,,a posto imam i HR papire mozda bi ga vozio i kao stranca ili ga carinio..

E sad ako je neko nekad kupovao motor u engleskoj sta je dobio od papira uz njega..

on kaze ..ja ti upisem ime i prezime  :D :Du neku knjizicu i to je to a sve ostalo je na nalepnici na motoru..

mos misliti radosti na carini da im dodjes sa nalepnicom ??? ??? ..nikad ga nebi regostrovao..

• Svrati ponekad, 140 postova

Pa izgleda da niko od nas forumasa nije otisao u U.K kupio motor i doterao na carinu...pa da objasni kojim redom i koje papire je dobio od engleza sa kojima je mogao cariniti ovde.,.

Pa izgleda da niko od nas forumasa nije otisao u U.K kupio motor i doterao na carinu...pa da objasni kojim redom i koje papire je dobio od engleza sa kojima je mogao cariniti ovde.,.

Ja jedino mogu da te spojim sa mojim drugom koji je uvozio motore iz UK, ako hoces on moze i prevoz da ti organizuje. Javi se na PP ako ti je to zanimljivo.

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

Pozdrav drugari

Interesuje me da li ima neko od ljudi koji uvoze motore iz Engleske da moze i da odveze na slep prikolici motor u Englesku, za koje novce otprilike? Sta je sve potrebno za tako nesto od papirologije (motor je registrovan na engleske table)?

Naime prijatelj iz Engleske koji je dosao ovde na par nedelja se povredio, noga mu je zavrsila u gipsu pa je osudjen na to da se vrati avionom nazad. Po motor bi morao da dodje kasnije kad skine gips, ili na ovako neki nacin da organizujemo transport motora...

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Suvlasnik Pegaz Moto-a je Englez i dolazio je na svom motoru(Varadero), pa vidi mozda mozes da se dogovoris nekako sa njima da ga on vrati. Pegaz je takodje radio i uvoz motora iz Engleske, a i vecina opreme im dolazi odatle pa se raspitaj mozda mogu da ti pomognu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja