pikec-tuning 1 Napisano Decembar 22, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 50€ za clanove foruma a za ostale 60€ Inace maska i rog su sa KAWASAKIJA Z750 informacije na 063 552055 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju. Zanima me samo. . . Da li prodajes i drzace uz masku? i da li u cenu sto si naveo mislis i na front maska i na bellypan zajedno ili... i da li imas jos nesto za fajtere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan cena za masku je 50€ A ako hoces mogu da ti i napravism nosace ali mi moras reci za koji motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeftinije je kupiti pravu masku za te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro, čovek pravi za te pare , pa kome sviđa, sviđa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeftinije je kupiti pravu masku za te pare gde ima da se kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 50€ za clanove foruma a za ostale 60€ Inace maska i rog su sa KAWASAKIJA Z750 informacije na 063 552055 imaš li neke male maglenke , pošto u pozadini slike vidim neke farove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima kako pasuje ova ralica za SUZUKI SV 650 1999 godiste. Poslao sam ti P.M. ne odgovaras. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa bila je jos ranije u oglasima,sa nosacem dal za kawu neku,dal na polovni delovi ili tako nesto,streetfighterova mislim za 60,ali plastika prava.zato mislim da je ova skupa za 50,maybe 40 ,mada ih bas nema na svakom cosetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima kako pasuje ova ralica za SUZUKI SV 650 1999 godiste. Poslao sam ti P.M. ne odgovaras. Nemam ralicu ali ima jedan motor u Subotici pa cu ga probati uhvatiti i skunuti kalup pa cu ti je napraviti strpi se malo Pitaj BRKU mozda on ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Pa bila je jos ranije u oglasima,sa nosacem dal za kawu neku,dal na polovni delovi ili tako nesto,streetfighterova mislim za 60,ali plastika prava.zato mislim da je ova skupa za 50,maybe 40 ,mada ih bas nema na svakom cosetu Ma vijam ja vec odavno neke maske pa da im skinem kalup ali ih je tesko naci tako ako znas ti mi javi A cena ove maske mislim nije velika pa koce nek izvoli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Pisem srpski, Pikec brate! Da li ova ralica sto prodajes, da li ona moze da se upasuje na SUZUKI SV 650??? Sta je potrebno da se prepravlja da bi se stavila? A Brka nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Pisem srpski, Pikec brate! Da li ova ralica sto prodajes, da li ona moze da se upasuje na SUZUKI SV 650??? Sta je potrebno da se prepravlja da bi se stavila? A Brka nema. ne moze posto je ova od kavasakija z 750 evo ovaj sam motor radio A i ovaj sam radio i treba da skinem kalup sa ralice Strpi se malo i bice ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro Pikec. Na ovome SVu plavom, ralica i maska su odlicni. Jako mi se svidjaju. Znaci da cu uzeti sto posto ralicu a i masku, samo me zanima kako takav far nabaviti. Koja je cena te ralice, a cena te maske? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje da li pravis i druge plasticne delove za motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pikec, kolko para je ova ralica za Z750? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Pikec, kolko para je ova ralica za Z750? ralica je od z 750 50€ A pravim i druge plastike sta ti treba ??? a sada sam zavrsio i jedan rep za STRETFIGHTER Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ee ti si pravi covek za mene )) Imas jos neke plastike za Z750 2007-8?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima ralica kao na onom plavom SVu ili kao ta sa Z750, ali da se stavi na SV 650 1999 god. I Street Fight maska. Ali koji far staviti onda na tu masku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a poshto je ovaj rep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima ralica kao na onom plavom SVu ili kao ta sa Z750, ali da se stavi na SV 650 1999 god. I Street Fight maska. Ali koji far staviti onda na tu masku? far je od skutera a moozes staviti od bilo kog motora koji priblizno pasuje pa se malo umesti i praznine popune i izgleda kao orginal A sam rep sa donjim prepravljenim delom je 80€ malo sediste 25€ a vozacevo sediste 35€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ralica za suzuki gs500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...