mishell 0 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, Smederevci i otvaraju i zatvaraju sezonu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan E, pa Boki, avatar ti je stvarnooo ;D nekako nezan hhahahahahhaha pa to je čisto zezanje....hahhahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Bez te Sremci, idu Smederevci, ahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ns riders u novom sadu??? Pogledaj prvu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan A be ce li se organizuju ovi moji braca nislije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jer ce se i znati i za manje moto skupove??? pa valjda ovi klubovi koji nisu u sastavu Mas-a oni ce naknadno objaviti kao sto je svake godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jer ce se i znati i za manje moto skupove??? pa valjda ovi klubovi koji nisu u sastavu Mas-a oni ce naknadno objaviti kao sto je svake godine.. Zašto naknadno... mi smo se PRVi oglasili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na klubove koji nisu u asocijaciji. znamo kako se to vec radi flajeri forum itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na klubove koji nisu u asocijaciji. znamo kako se to vec radi flajeri forum itd... Pa i nismo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cast izuzecima! svaka vam caast za susrete,cuo sam da je dobro uvek. potrudicu se da dodjem ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan a,neces se samo tako izvuci,daj ti nama prvo datum za winter party ako si mu rekao Sale i mene interesuje to ??? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan a,neces se samo tako izvuci,daj ti nama prvo datum za winter party ako si mu rekao Sale i mene interesuje to ??? ;D ;D [b] SUBOTA... MART... ČETRNAESTI 14.03.2009.[/b] GREŠKA...GREŠKA... U tom periodu će biti renoviranje diskoteke. PETAK 27.02. 2009... NOVI TERMIN... 27.02.2009..... NOVI TERMIN....27.02.2009... NOVI TERMIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 22, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan a,neces se samo tako izvuci,daj ti nama prvo datum za winter party ako si mu rekao Sale i mene interesuje to ??? ;D ;D SUBOTA... MART... ČETRNAESTI 14.03.2009. pa sto nisi stavio sedam dana prije da pobjegnem iz Umaga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan a,neces se samo tako izvuci,daj ti nama prvo datum za winter party ako si mu rekao Sale i mene interesuje to ??? ;D ;D SUBOTA... MART... ČETRNAESTI 14.03.2009. pa sto nisi stavio sedam dana prije da pobjegnem iz Umaga ;D Sedam dana prije ja bježim iz Bijeljine... preko 600 kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan a,neces se samo tako izvuci,daj ti nama prvo datum za winter party ako si mu rekao Sale i mene interesuje to ??? ;D ;D SUBOTA... MART... ČETRNAESTI 14.03.2009. zahvaljujemo na obavestenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan a,neces se samo tako izvuci,daj ti nama prvo datum za winter party ako si mu rekao Sale i mene interesuje to ??? ;D ;D SUBOTA... MART... ČETRNAESTI 14.03.2009. pa sto nisi stavio sedam dana prije da pobjegnem iz Umaga ;D 27.02.2009... NOVI TERMIN... 27.02.2009.... NOVI TERMIN... 27.02.2009... NOVI TERMIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Januar 25, 2009 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Klub DUHOVI LJELJENCA oraganizuje skup 05. i 06. JUNA..... a winterparty je prosao :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan 1.Winter party M.K.Staaari rokeri 07.03.2009 Umag,club haus 8.Moto susret M.K.Staaari rokeri 08,09,10.05. 2009 Umag,Stella Maris znaci da mogu vec seficu pripremati da mi da dva slobodna dana u maju,ako bog da da dodjem na susret u umag I moj ti je savet da uzmes par dana pre skupa(za put) i sledeci ponedeljak i utorak npr. slobodne.Ja i ekipa BROTHERHOOD SERBIA planiramo put za Umag od vise dana(http://www.facebook.com/topic.php?topic=6409&post=30376&uid=41447639603#post30376).Malo mi je frka kako ce mo proci motorima sa srpskim tablicama do tamo odbzirom da danas vidim paljenje srpske zastave u HR i slichno... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 25, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan 1.Winter party M.K.Staaari rokeri 07.03.2009 Umag,club haus 8.Moto susret M.K.Staaari rokeri 08,09,10.05. 2009 Umag,Stella Maris znaci da mogu vec seficu pripremati da mi da dva slobodna dana u maju,ako bog da da dodjem na susret u umag I moj ti je savet da uzmes par dana pre skupa(za put) i sledeci ponedeljak i utorak npr. slobodne.Ja i ekipa BROTHERHOOD SERBIA planiramo put za Umag od vise dana(http://www.facebook.com/topic.php?topic=6409&post=30376&uid=41447639603#post30376).Malo mi je frka kako ce mo proci motorima sa srpskim tablicama do tamo odbzirom da danas vidim paljenje srpske zastave u HR i slichno... :o isto tako sam i ja bio prosle godine u BG tri dana nakon onog sranja sa HR ambasadom pa uopce nisam bio zabrinut,dobro znamo da to nema nikakve veze sa moto susretom,tako da ne mijesamo babe i zabe i offujemo u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ko offuje?Malko si pobrkao neshto ali ajde neka ti bude...Mi smo svi pricali ovde u Srbiji o tome ,ovih dana i uvek idemo sa nekim strahom da nam ne sjebu motor kada ga sretnu negde npr na parkingu.A to se vec desavalo.Idemo za rad druzenja a moracemo da udvostrucimo paznju.Mada to sve kvari opusteni dozivljaj i zadovoljstvo na skupu.No,to ne zavisi od vas,organizatora, vec od nekih napaljenih klinaca za ekserom u ruci.... Bice valjda sve u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 25, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ko offuje?Malko si pobrkao neshto ali ajde neka ti bude...Mi smo svi pricali ovde u Srbiji o tome ,ovih dana i uvek idemo sa nekim strahom da nam ne sjebu motor kada ga sretnu negde npr na parkingu.A to se vec desavalo.Idemo za rad druzenja a moracemo da udvostrucimo paznju.Mada to sve kvari opusteni dozivljaj i zadovoljstvo na skupu.No,to ne zavisi od vas,organizatora, vec od nekih napaljenih klinaca za ekserom u ruci.... Bice valjda sve u redu... nisam mislio da si ti skrenuo sa teme,nego samo da zbog mog i tvog posta ne ode tema u k....to je vec za neku drugu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Kalendar MOTO-SUSRETA u okviru MAS-a za 2009.god. www.motoasocijacijasrbije.co.yu 17/18/19.04.2009.god. - AKCIJA DAVANJA KRVI U BEOGRADU 24/25/26.04.2009.god. - MC “ ULIČNI BORCI „ - Smederevo 01/02/03.05.2009.god. - MC " S R E M " - Sr.Mitrovica(Krkelja) - MC " STIŠKI ORLOVI " - Majlovac 08/09/10.05.2009.god. - MC " PANONSKI VUKOVI ’’- Zrenjanin - MC " SILVER VINGS " - Brčko(RS) 15/16/17.05.2009.god. - MC " VIMINACIJUM " - Kostolac Moto žurka. - MC ’’ WARRIORS ’’ - Obrenovac 22/23/24.05.2009.god. - MC " R I D E R S " – Jagodina ( Dane ) - MC " MARATONCI " – Doboj ( Šone ) (RS) - MC ’’ ČIVIJA ’’ - Šabac ( Đeda ) Moto žurka. - MK ’’ Š I D ’’ - Š i d 29/30/31.05.2009.god. - MC " NS RIDERS " – Novi Sad ( Rale ) Moto žurka. - MK ’’ LEGIONAR ’’ - Kostolac 05/06/07.06.2009.god. - MC " LA MOTO " - Lazarevac ( Zoki ) 12/13/14.06.2009.god. - MC " K U L A " - Kula ( Saša ) - MC " FREE RIDERS " – Smed.Palanka(Vlada) 19/20/21.06.2009.god. - MC " I N Đ I J A " - Inđija ( Goran ) - MC " IL PARADISO " – IstočnoSarajevo(RS) 26/27/28.06.2009.god. - MC " FREE WHEELS " - Velika Plana(Vladica) - MC " DE WHEELS " - Debeljača ( Jano ) 03/04/05.07.2009.god. - MC " E R E " - Užice ( Kiško ) - MC " P A N T E R " - Apatin ( Dimitrije ) - MC " IZ BAJKERS " - B o r 10/11/12.07.2009.god. - MC " MIDNIGHT RIDERS "- Pet.na Mlavi(Ljubče) 17/18/19.07.2009.god. - MC " C O Y O T E " - Pančevo ( Pera ) 24/25/26.07.2009.god. - MK " V R Š A C " - Vršac 31/01/02.08.2009.god. - MC " R I P " -Bela Crkva ( Vladan ) Moto žurka. - IV ’’ MOTOKISS WEEKEND by NS RIDERS – Kisač(Siniša-Pixi) 07/08/09.08.2009.god. - MC " T R I U M P H " -Zaječar ( Slave ) - MC ’’ HIGHLANDERS ’’ - Zlatibor ( Mrsi ) 14/15/16.08.2009.god. - MC " T I T A N S " -BanjaKoviljača(Čeda) Moto žurka. - MC ’’ ROAD KINGS ’’ - Svilajnac 21/22/23.08.2009.god. - MC " ROAD FLYERS " - Muzlja ( Čaba ) 28/29/30.08.2009.god. - MC " F A M I L I J A " -Beograd ( Deki ) 04/05/06.09.2009.god. - MC " EKSTREM " - Smederevo Jel se to meni cini ili nema Slow wheels-a iz Valjeva, da li ce oni praviti ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije Valjevo sa tim skupom vec dovoljno obrukano Na srecu,ne cini ti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije Valjevo sa tim skupom vec dovoljno obrukano Na srecu,ne cini ti se Zato i pitam ;D Zar je moguce da niko u Valjevu ne moze da napravi dobar skup???? Iz godine u godinu sve jadnije i tuznije.. Proslogodisnji skup je bio vrhunac svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije Valjevo sa tim skupom vec dovoljno obrukano Na srecu,ne cini ti se Uvek moze biti gore,zato budimo zadovoljni i ovim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...