Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem KTM SX50 ILI SX65

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova

Hoces iz uvoza nesto , to jest preko pa da se uveze.

To sam mislio i ja da uradim ali nebi da prelazim kilometre i dodjem na nesto sto nisam ocekivao, tj da su alike na netu od pre dve tri godine,znaci samo da je motoric ovde dodjem vidim ocenim i ako odgovara kupim!

post-2007-12879013959452_thumb.jpg

post-2007-12879013960759_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

A sta da pogleda na sajtu kad oni jos prodaju motore iz 2008 ( do pre mesec dana drzali cenovnik iz 2007 ) nigde nema cenovnika za 2009 ja sam po moj motor morao da idem u rumuniju , a sem toga cene su naduvane do neba . Ili da ih pita za polovan posto su kupili motor ktm65 koji je osvojio sampionat srbije u njegovoj klasi ove godine?

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: XL 1000V

A sta da pogleda na sajtu kad oni jos prodaju motore iz 2008 ( do pre mesec dana drzali cenovnik iz 2007 ) nigde nema cenovnika za 2009 ja sam po moj motor morao da idem u rumuniju , a sem toga cene su naduvane do neba . Ili da ih pita za polovan posto su kupili motor ktm65 koji je osvojio sampionat srbije u njegovoj klasi ove godine?

Slažem se sa tobom za cene. Jesu preduvali. Nije mi namera da ih reklamiram, i nisam fan KTM-a, htedoh samo da podelim informaciju. Može da pomogne, a neće da škodi :)

A sto se tice ponude i cenovnika za 2008, to stoji još od januara ove godine, provereno  ;)

• Svrati ponekad, 303 postova

Slažem se sa tobom za cene. Jesu preduvali. Nije mi namera da ih reklamiram, i nisam fan KTM-a, htedoh samo da podelim informaciju. Može da pomogne, a neće da škodi :)

A sto se tice ponude i cenovnika za 2008, to stoji još od januara ove godine, provereno  ;)

Nema potrebe za prepucavanjem ja sam sa vlasnicima KTMa u ok odnosima i znam za motor koji su kupili u Pancevu Motomehanicar sam kojji poznaje dosta ljudi i krecem se bas bas mnogo tako da mi informacije dolaze same od seba ! Oglas sam dao iz namere da cu naleteti na neki dobar KTM za svog sina koji je prerastao experimentalni motor i izrazio zelju da mu kupim nesto bolje. U dilemi sam posto on ima 8 godina dali uzeti SX 50 adventure pa kada ga majstor preraste kupiti mu 65 ili uzeti sx 50 senior koji bi mogao da vozi malo duze jer ima vislje ogibljenje i vece tockove, sada kada malo bolje razmislim na sx 50 ili sx 50 adventure nema menjaca pa mu je lakse da vozi ali isto tako koji ce mu motor ako nece nauciti da salta pa sam smislio da mu ako nenadjem sx 50 senior lepo kupim sx 65 i stavim blokadu nebili ga malo smirio i kada ga usavrsi skidamo blokadu i gas time izbegavam kupovinu 2-3 motora za redom i njemu kupujem motor sa menjacem i automatski izbegavam pucanje od par stotina eura ukoliko bi kupovao i prodavao jer bas ce nekome zatrebati to sto ja prodajem u datom trenutku !  ;)

Pa sad iskreno ako  dete ima 8 godina a imalo je iskustva sa motorima (exsperimentalni ) moj savet kupi onda 65sx . Ja sam blizu monce u pancevu i ove godine sam gledao malog DEKIJA (9 god) koji je vozio 65sx mogu da ti kazem nije imao skoro nikakvo iskustvo na njemu ali sto je vreme vise odmicalo i on je se vise oslobodio. Stulicev mali je poceo da vozi pred kraj sezone 85 kavu nije imao nikakvo iskustvo postepeno mu je otac dozvoljavao da povecava brzinu po brzinu .

Bolje uzmi 65sx i polako odvoji po sat na dan za tri meseca nece biti problema . OPREMU obavezno , bez nje ni da sedne na motor (GILETOVA parola "malom" Saletu).

Ja cu se raspitati mada njih ima jako malo kod nas . ( u katalogu za 2009 ima samo jedan model 50sx )

Kod nas ih imate jako malo , ali strpite se malo dok pocne sezona onda ce se vise cuti a i posle nove godine treba carina da ide dole tako da ce i polovnjaci ici dole .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja