Google 48 Napisano Avgust 10, 2022 U prolazu, 19 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Neoprezno prezicanje koje je starijeg čoveka na mopedu, inače profesionalnog vozača, koštalo života. JOŠKA (83) NASTRADAO KAD JE KRENUO NA PECANJE: Novi detalji jezive saobraćajke u Boljevcima POKOSIO GA NASRED ULICE (FOTO) WWW.KURIR.RS U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Boljevcima nastradao je motociklista Joška Turan (83). 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Avgust 10, 2022 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan По природи посла на жалост био на месту саобраћајне незгоде .Настрадали је ишао на пецање и возио мопед Томос јутрос око 07часова и 15 мин . Ауто украо и возио Клинац 2004 годиште изазвао удес са смртним исходом ,побегао пешке са места удеса и оставио друга на месту сувозача који је био повређен . Касније је ухапшен . Раскрсница у Бољевцима ка Обреновцу без семафора и препрека на путу . Соларни семафор са жутим трепћућим светлом не ради дуже време . Раскрсница веома опасна нико не поштује право првенства и знак стоп. Још два возила оштећена један потпуно други мало на паркингу самопослуге . Мештани у близини раскрснице указују на свакодневне саобраћајне инциденте на овој раскрсници и апелују на надлежне да семафорима и препрекама обезбеде исту . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7156 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne semafor!!! Kružni tok. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ddimic je napisao: Клинац 2004 годиште Ne, DEBILNO RETARDIRANI KRETEN. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Avgust 17, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan BIZARAN PREOKRET! Ukradeni automobil kojim je usmrćen motociklista VOZILO DETE OD 12 GODINA WWW.BLIC.RS Tešku saobraćajnu nesreću koja je dogodila prošle nedelje u Boljevcima prilikom koje je poginuo muškarac... Užas ako je ovo istina, gde su roditelji, kakve generacije rastu?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Avgust 17, 2022 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Generacije klosara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Avgust 17, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Isto ce i oni da pricaju kad dodju u nasim godinama za sledece generacije. I nase generacije su krale kola (ne znam dal je ukrao ali svakako nije smeo da vozi) i pitanje je koliko su nase generacije ubile ljudi tako. Medjutim tad nije bilo medija. Moj drug iz skole jos u osnovnoj ukrao ocu Ficu a nije imao pojma da vozi i pregazi neku babu i ubije je. Vremenom postao diler, narkoman i lopov. Ima vise od 10 godina zatvora. Godinu dana bio u korito jer mu lomili u zatvor obe noge. Sad nema struju i na grbaci je komsije i brata. Jedva ceka da neko umre da moze da jede i da popije. Posto je droga skupa poceo je lekovima da se drogira. Klosara je uvek bilo u svim generacija i uvek ce biti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2989 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Molba administratorima da se sredi naslov teme, nije selo Boljevac već Boljevci. Možete i ovu moju poruku da obrišete, nisam našao dugme za prijavu pa smaram ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8438 Napisano Avgust 18, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1875 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam kevi krao fiću kad sam imao 13, ali sam znao da vozim (naučio me ujak), i vozali smo se samo seoskim putevima, i prilično sporo - imali smo taman toliko mozga da se plašimo brzine. Keva naravno provalila, pa je bilo veselo jedno vreme, a sledeći put za volan sam seo u auto-školi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...