Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo sam ustao, idem sad da se najedem slanine i luka, ipak 6 metera je 6 metera, pa se vidimo... matorci pripremite se, uzmite vase lekice pre nego sto krenete, jer ne valja da vas bole ledja, ramena, kolena i ostalo ;D Lep provod i vožnju vam želim voznja je ovog puta na 4 tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas obrnuo lepih 230 km Odlican dan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo!!! Ja nisam toliko .Malo sam se vozikao do Avele ,pa svratio do Ripnja i nazad. Kasno sam krenuo pa me vecj uhvatio mrak, a na Avali odma temperatura za 6-7 stepeni niza. Bicje cela ova nedelja ok za voznju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit Honey 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se djirnula 230 km,kao suvozchica i bilo mi je lepoooo Poz za mog vozaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem, neceu nista da pisem ovde, sada, bice vremena! ;D ;D ;D Slike govore Hiljadu reci! Momci, i ja bih voleo da sam upucao danas jedno 200-300km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je Zille sklekova uradio? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je Zille sklekova uradio? ;D Zile je danas pozitivno iznenadio sve prisutne, lepo je nacepao dosta drva i stvarno se naradio! Nego sam ja posle razmisljao i skontao da on to radi da bi se udao tu, posto Dzaks ima neke sestre....kad bolje razmisli sigurno je zato i radio sve to!!! ;D Ekipa je jos ostala da udara po pivu, ja sam morao da napustim cenjeni skup :'( zbog nekih obaveza (ne mojih) ali verujem da sada bludnice.....izvestaje ocekujem kasnije u noc ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ne bludnicimo,mi se vratili a ostala je ekipa iz belog pasata i jos piva jelenskog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 14, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sa'ce nesto slike, pa da vidimo ko je ko i tako to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam doshli lamberdzekovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan i malo ovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan i desert Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Ko je ovaj lik?! Marsal?! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Opet cika Dzoks nesto pametuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari druzenje je bilo fantasticno! Pasulj odlican! :) I moja lepsa polovina kaze da je bilo super Ajd' dajte jos slika, znam da ih ima gomila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok otkud ti to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan extra!dusha me boli sto nisam bila bolje da ne gledam slike...shmrc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 14, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ehh, devojko, ne tuguj ! Bice jos prilika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan devojke i momci svaka cast.vidim da je ekipa bila u punom sastavu.prosto mi dodje zao sto se grejem na gas.mada razmisljam da zbog MARSALA kupim bar dva metera drva pa neka cepa.pozdrav.i jedno pitanje.vozi li se neko sutra negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan I mi stigli, druzenje odlicno kao i uvek. Antone, ako se kojim slucajem vozas na ovu stranu, svrati na kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zadatak br1. ispunjen http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44580.0 Kako smo dogovorili....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ako bude lep dan malo cu da se vozim po FG.verovatno cu i do Pazove.neki kontakt,kafic,bilo sta ako se nadjem tamo da se javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 14, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Skupljanje od kojekuda : I tako, dok je nas domacin sa glavnim kuvarom organizovao ovo : Udarnici i dobrovoljci su bili vredni (Zille po zasluzi) : Pripravnici su morali da se dokazu : pod budnim okom naseg MARSALA ;D ;D ;D : I podrzani od strane starijih clanova : Zelje, cestitke i mali oglasi : uz veselo proslavljanje uspesno zavrsene sednice izvrsnog veca Wild Mangulice : Zvanicne boje 'M.Z.' Wild Mangulice (uzeti u obzir da je nas model sa fotografija mnogo pila pivo kad je bila mala, pa je ostala takva, znaci boje su manje nego sto se vidi ovde) :-* : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 14, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko slučajno sutra za neku vožnju oko BGD ili nešto slično? Znači vožnjica od prilike par sati sa sitnim stajanjima na kaficu i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...