Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ahahahhaahha, bar ima sta da se d*ka, a ne u prazno kao matorci hahhahhha ;D ...A obično od ovakih lajavaca ne bude ništa...Tri minuta,i svršeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahahha, e slika je vrhunska hahahahhahahah... Aspare, nemoj to musko, imas li ti sta zensko u ponudi ;D ;D ;D sala mala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ahahahhaahha, bar ima sta da se d*ka, a ne u prazno kao matorci hahhahhha ;D ...A obično od ovakih lajavaca ne bude ništa...Tri minuta,i svršeno! jel ti to iz iskustva??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ju ju ju kako brljavite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahahha, e slika je vrhunska hahahahhahahah... Aspare, nemoj to musko, imas li ti sta zensko u ponudi ;D ;D ;D sala mala Vidim ja da ce da padne i jedna berba usiju .... i to onako staracko-domacinska....a posle sklekovi za majku Srbiju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan juuu...o chemu vi to ovde?hihihhih pozz baykerici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ahahahhaahha, bar ima sta da se d*ka, a ne u prazno kao matorci hahhahhha ;D ...A obično od ovakih lajavaca ne bude ništa...Tri minuta,i svršeno! jel ti to iz iskustva??? ;D Da...Kad sam prevazišao tvoje godine...I svatio da imam i gore glavu za razmišljanje. U tvojim godinama i jeste po difoltu razmišljati samo donjom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma blajb,dont worry...devojchice koje znaju sta hoce...vishe vole starije definisane muzjake... mislim,kad dash sebe bez sankcija...bice ok reakcija,hihihihihi...nego,ne znam kako ce vreme biti u subotu?hihhihihihih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan juuu...o chemu vi to ovde?hihihhih pozz baykerici... Crnomačkasta i ti si tu? Pod 'itno napušćaj forum! :o...Dok mi muški ne svršimo sa savetovalištem za neiživljenu balavurdiju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Dzokse usi za dezert,nego bojim se da ne prodje kao Banovic Strahinja...nemoj brate ko Boga te molim...E sad mi prolaze kroz glavu scene iz Mi nismo andjeli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ...nego,ne znam kako ce vreme biti u subotu?hihhihihihih Biće nam lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan hihihhih...pa ako ti to tako kazesh kao predstavnik dobre old school,nema mesta za brigu... a sto da begam?ja cu samo da vas pasivno posmatram iz prikajka dok vi to dovrshite,mislim diskusiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Savet za mladiće: Duuugo sedenje na levoj ruci, posle toga baš bude "kao tuđa" ;D A za subotu .. ako ovi prevaranti od meteorologa nisu opet nešto zahebali.... očekuje nas SJAJNO vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cju i u petak u lokalu ako bude ok. A subota definitivno da vas najzad sve upoznam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma blajb,dont worry...devojchice koje znaju sta hoce...vishe vole starije definisane muzjake... mislim,kad dash sebe bez sankcija...bice ok reakcija,hihihihihi...nego,ne znam kako ce vreme biti u subotu?hihhihihihih blajb, ovo shvati kao veoma direktno udvaranje od strane crne macke ;D ;D ;D ahahahhaahha, bar ima sta da se d*ka, a ne u prazno kao matorci hahhahhha ;D ...A obično od ovakih lajavaca ne bude ništa...Tri minuta,i svršeno! jel ti to iz iskustva??? ;D Da...Kad sam prevazišao tvoje godine...I svatio da imam i gore glavu za razmišljanje. U tvojim godinama i jeste po difoltu razmišljati samo donjom... pa vama matorcima, samo gornja glava jos i radi hahahahhahaha od donje nema vajde hahahahahhahahahah hahahahhahahha, e slika je vrhunska hahahahhahahah... Aspare, nemoj to musko, imas li ti sta zensko u ponudi ;D ;D ;D sala mala Vidim ja da ce da padne i jedna berba usiju .... i to onako staracko-domacinska....a posle sklekovi za majku Srbiju ;D ;D ;D hahahhhahahhahahahahh, samo se vi nadajte e aspare, pitaj tanju da li hoces da donesem malo ajvara, sad imam i blagi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan mace se ne udvaraju nikome,bwe!!!! nemoj ti meni ovo-ono...cccc i zilence da ti kaze teta maca neshto-old tajmeri su uvek u modi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zille mislis da prodjes s teglom ajvara...kaze Tanja da se to ne pita nego donese pa da degustiramo dok cepas drva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zille, opusteno.... cepas drva=dobijes misice=imas vise riba nego mlohavi matorci Nista licno za stariju generaciju, samo dajem savet Ziletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vino, viski.... itd. Sve je to bolje kad je starije ;D A nismo još toliko matori da nas donje glave više ne služe.. Kada dođe i taj trenutak, e ONDA ću da se zabrinem. Do tada ima vremena ihaaaaaaaaj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E chavale chavale, samo vi cepajte drva i nabijajte mishice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vas vidim u akciji . hahahahhahah Bitje tzepanja hahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posto ocigledno nikome nista ne odgovara, necu vise da smaram. kome treba nesto ima br. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta onda za subotu? Ko ide, gde? Jel idemo na neki rostilj ili da se vozikamo? Ako cemo da se vozikamo, evo ja predlazem ili Vrsacku planinu ili spomenik mangulicama i Sr. Mitrovici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Za subotu je organizovano okupljanje za odredjene ljude da se dogovore o odredjenim stvarima. Svi koji treba da dodju su kontaktirani od strane domacina preko PP ! Ostali na slobodnu vam je volju da se organizujete i odete negde na voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan A tako znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...