DzOkS 1172 Napisano Decembar 22, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan brate peco nisam imao za cizmice pa cu u papucama bolje i to nego da idem bos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Tooooooo! A nisi mi kaz'o a ja se ovamo brinem, bez Pece nije to to Znaš šta, jedino ne daj Bože nečega, subota je dan za akcijašenje i tu nema zbora ni pogovora ;D Pa kako si mislio da to prodje bez mene! E sad,jeste da necu biti u pravom izdanju :'( , al bolje ikako,nego nikako brate peco nisam imao za cizmice pa cu u papucama bolje i to nego da idem bos tako je brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti kasti Džoks da ti odelce savršeno stoji Samo nađi crne lakovane čizmice i bićeš do OO ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 22, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jos bolje da od neke mlade pozajmi " Piros csizma " ( Valjda sam dobro napisao ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...samo gledam kako nas je naš Lalajko teleportovao u drugu temu...pravilno! Šta ćeš, deca se zaigrala, pa ne paze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e meni soba malo u neredu,pa ako neko moze da dodje da pospremi malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan e meni soba malo u neredu,pa ako neko moze da dodje da pospremi malo A da se prijavis na "kucnu negu" vidis da te krenulo sa sestricama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 22, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ja vise ne znam u kojoj temi pisem, sve mi se nesto ispomesalo.... a cizmice nisu ni bitne...bitno je da se mi druzimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e meni soba malo u neredu,pa ako neko moze da dodje da pospremi malo A da se prijavis na "kucnu negu" vidis da te krenulo sa sestricama Pa kad sam i ovakav nikakav neodoljiv! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ja vise ne znam u kojoj temi pisem, sve mi se nesto ispomesalo.... a cizmice nisu ni bitne...bitno je da se mi druzimo.... Ma pisi ovde brate,pa ako promasis temu,vec cemo te opomenuti! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 22, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja, u ovoj temi samo platis po Tuborg dvojici najglasnijih i mozes da pises sta oces. Nemoz ni Lalajko da te dira! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mene moze da dira samo medicinsko osoblje trenutno! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Mene moze da dira samo medicinsko osoblje trenutno! ;D ;D ;D tz,tz,tz,tz ..... wau ili wow,wow,wow aauuuuuuuuuu (prolajah ) Peco ti imash neki "blagi" fetish prema uniformama i to medicinskim, kao Roders Troter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 22, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mene moze da dira samo medicinsko osoblje trenutno! ;D ;D ;D Pi pi, ja se sad javno odricem toga da sam medicinsko osoblje. Mogu pivo da ti kupim ali ovo njet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A zube mi ne bi popravljao,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mene moze da dira samo medicinsko osoblje trenutno! ;D ;D ;D tz,tz,tz,tz ..... wau ili wow,wow,wow aauuuuuuuuuu (prolajah ) Peco ti imash neki "blagi" fetish prema uniformama i to medicinskim, kao Roders Troter Va va vi va! sto bi rek'o nas prijatelj Borat ;D Cuj,blagi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 22, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto lose prosao sa tim medecinarkama nesto tu nije kako treba bem li ga!U stvari mozda je moj sluchaj usamljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mora da si bio nevaljao,i nisi hteo da slusas tetu u belom ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto lose prosao sa tim medecinarkama nesto tu nije kako treba bem li ga!U stvari mozda je moj sluchaj usamljen. jel ima nekeveze s ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 22, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan znas da ima ;D od tog trena za mene vise nista nije isto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo neki kviz? ulazem kviska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Super,a Mica ubica se vrti kao klip u telefonima,rezirao ju je Micko iz indeksovaca. Probacu da ovih dana ubacim u komp pa cu vam pustiti da vidite koliko je to lud covek. Za ujedanje...pa mozda te dovoljno iznerviram Nasao u mailovima Micu!E sad,kako da vam doturim MP3 velik 4,4 mega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan stavi na youtube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan I Ja pokusavam da vam to okacim ali mi nesto ne ide. ??? Sta kazes za Micu ubicu? Jos kad su se zakacili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upload-ujete preko www.sendspace.com, prosto i jednostavno pa će skidamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...