Dutchman 114 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nashao u ADIju za 324dinara + 150din zamena kod vulkanizera i nazad u sedlu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moje za divno cudo drze jos uvek... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa kad nisi utero exer u njih ko neki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam u prednju cim sam kupio motor... Ima od tada 2 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dijalog.co.rs/jonway_1.html kineski BMW Scarver :o ??? ??? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam skoro pored jonway salona i video sam verovatno taj motor...Uglavnom ostao sam odusevljen Izgleda kao pravi, masivno, robusno...lepo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, uzimam danas L tablicu... ;D Polazem 29.12... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sedeo na njemu kad je bio sajam u ns. samo sto ga je prodavala neka firma iz kragujevca! prodavao se pod imenom crused ili tako nesto. imam sliku negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, uzimam danas L tablicu... ;D Polazem 29.12... sa srecjom polaganje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo L... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim ;D. U cetvrtak sam polozio voznju za E kategoriju. Sada posedujem sve kategorije osim D mada mi ona ne treba tako da necu ni da polazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Decembar 5, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan e pa...nek ti je sa srecom i da chastish! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i ja! Ua pobegulje sa teme i podforuma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i ja! Ua pobegulje sa teme i podforuma! hahhahhhahahha, opusteno cika arakis, tu smo mi... samo vas posmatramo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ua pobegulje sa teme i podforuma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cedtitke bogda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Komso pa ne idemo mi nigde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni drzite palceve sutra prepodne... Polazem voznju po drugi put.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bogdo, cestitam, Dalibore, neka je sa srecom sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Decembar 6, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dalibore drš se i da odradiš to sa lakoćom i samopouzdanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li vesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nema...nastavljamo sa: Po-mo-zi Bo-že! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim i ovde... Ovako, nadignu me ujutru u 8 sati da idem u auto-skolu da platim ponovnu voznju. Odem tamo, platim i kazu mi da sacekam instruktora pa da idemo da ja to jos malo provezbam. Cekam ga ja pola sata, sat vremena, sat i po vremena... A u autoskoli guzvaaaa... I ja udjem unutra, proguram se, i pitam ih da li ja mogu da odem kuci, pa oni kada budu isli na poligon da svrate po mene (posto im je usput). Kazu moze. Odem ja kuci, i za jedno otprilike 2 sata dolaze oni po mene, odemo na poligon, vezbamo, uvezbamo i gradsku voznju ponovo, pa opet poligon, i tako jedno 2-2 i po sata... Od komisije ni traga ni glasa. Na kraju dodje vlasnik auto skole, sav nervozan, telefonira, psuje nesto, a mi se smrzavamo i cekamo da pocnemo. Na kraju, dodje covek do nas i kaze nam da komisija ne moze da dodje, i da se polaganje odlaze. Kad? pa verovatno sledece nedelje, ponedeljak-utorak... Nemam reci... eto, cisto da javim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...