Slayer 12 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa znas kako, prvo post. Radicu sve samo da ispostim sta treba. Tj. sve moguce fizicke poslove hahah . A posle toga, zna se. I taj deo ce biti produktivan al ne onako kako si ti napisao. bez bre, ja ovako neodgovorna... Vreme je da sazris i da odrastes mali veseljace.........prinova je najbolji izbor za vas....... ;D ;D ;D ;D Posle samo da se nakaci bocna prikolica na kinesko sokocalo i iiihhhaaaajjjjj..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dragi upareni prijatelji, sve je hladnije i sve smo blize jedni drugima i u tom kontekstu nadam se da ce se i desiti i nesto reproduktivno, tamo-vamo. nama na radost!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da al samo da svadba i tako to bude leti. ;D Laku noc drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dokazali smo da moze i zimi, prijatelji ne poznaju kalendar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Brrljfffflja!!!!!!...I vi ste mi neki vernici?!... Trabunjate o nekem postu,a ovamo:Ajde da pravimo malji deca motoristi,fusbaleri,grandovci i šta ti ja znam! Na sram da vas sve bidne!... Dok je pos',nesme bre ni mrs,ni alkohol,ni cigare,ni malji deca da se pravedu...Ništa bre!...Samo leb i sol... A kad prodje pos' ,e ondak,gibaničetine,sarmetine,pasuljčine,pa iiihhhaaajjj,de će ni kraj! ;D ;D ;D Pojma bre nemate...Bagro,šljamu i ološu jedan motoraški! ;D ...Povedite računa!...Nemo' vi pošaljem sutra jednu sliku u šes' sabajle za dobar jutar,sve ću da ve sterilišem! ;D Laku noć!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan E nek si im reko kumu! al ljubav nema pos....; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan E nek si im reko kumu! al ljubav nema pos....; Ima,ima!...Svi će si nadjemo pravo vreme i mesto...Samo da se razmišlja onom odozgo,a ne onom odozdo...Glavom. Aj bre,ZDRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan drugari, ja se vratio ziv i zdrav nabio sam u dupe jos nekih 90km, ugrejao se uz caj na periferiji grada i vratio se kuci... sve u svemu, bilo je lepo, nisam sreo ni jednog "kolegu", ali su me zato zaustavili panduri na 4 tocka... koliko sam shvatio, ovaj sto me je zaustavio je bajker, tj vozi motor u policiji, ali je za njih sezona gotova, pa je morao da me zaustavi da vidi koja to budala sad vozi motor ;D ali, bili su krajnje fini, zajebavali su se i lepo smo se ispricali... sve u svemu, lepo vece, i bolje nego da sam gledao tv... a sad, laku noc, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan jel ide neko u sredu u voznju, okolina pozarevca, smedereva, kovina, velikog gradista....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Pa blajbi bre! Posle posta ide zezanje, a dok traje..cutimo, cutimo.. Dok vi budete krkali neko fino mesishte, dzax i ja cemo sargrepice i ribice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ili su svi odluchili da prespavaju ovo divno jutro ili su iskoristili isto da isteraju mashine na svez vazduh. ;D Nadam se ovo drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Odoh malo da izluftiram crvice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili su svi odluchili da prespavaju ovo divno jutro ili su iskoristili isto da isteraju mashine na svez vazduh. ;D Nadam se ovo drugo ja sam zajahao mogare cim sam oci otvorio i tek sad sam ga stavio da malo odmori ;D ;D ;D dan je prelep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja doso sad s posla,i opet idem na posao. :-\ Jel se to meni cini ili je obrisana tema domaci but & guz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije obrisana, samo niko nista nije postavljao pa je na 2. strani sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pregledao sam 5 strana 2 puta i nism je snimio ladno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko za voznju sutra? Najavljuju 20+C, steta ne ugrabiti priliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cju biti u 45-om na vecj chuvenom poligonu oko 12h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude plate, ja sutra planiram za BGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 17, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aj se cujemo pa na kaficu/pivo? ps. Ja cu biti pesaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lorde, imaš PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio fenomenalan dan za voznju, orasmo Gliga i ja po FG od podne do mraka. Jageru, javi se ako budes prolazio kroz Staru Pazovu. A i ako ne budes prolazio, ne bi bilo lepo da ne skrenes 5km na kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 18, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ću prolaziti Putarinu iz principa neću da plaćam, a da bežim na rampi neću više A i autoput mi se smučio. Mnogo je dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Poslah ti broj na PP, pa se javljaj kad budes koji km pre pazove da te sacekam negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 18, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah ti broj na PP, pa se javljaj kad budes koji km pre pazove da te sacekam negde. Ja ti poslah SMS.... valjda si ga dobio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...