Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/ a extraaaaaaaaaa, za svaku pohvalu... na sllikama cak ima i mene u krupnom planu... jupiiiii ;D ;D ;D E,al pazi kad sam znao da će da se primi samo tako!!! ;D P.S. Nego bre ZillLedinac,roštilj žičicu bre da mi vraćaš,inače,sve ću prste da ti polomim!... ...Pa ćeš kur moj ,sledeći put ćevape da dofaćaš sa iste! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Kakav pasulj,kakva su ludovanja u opticaju ludjaci nijedni?Dok ostale svinje spavaju Mangulice bi o5 da luduju.Sta je bve pvovadili vam cvici? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se pohvalim ;D. Danas sam se slucajno upoznao sa kolegom Brickmannom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se pohvalim ;D. Danas sam se slucajno upoznao sa kolegom Brickmannom. Pa,super!...I ??? ...Aj dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bio san na faxu i u povratku reko ajde da svratim do jedne radnje, vidim prodaju bicikle a i neke skutercice. Popravio sam moj stari bajs i ulozio preko 5000 pa se razmisljam da na prolece da uzmem ipak nesto novo pa reko da vidim cene i modele. Brickmann je tu nesto pomagao rodjaku (koliko se secam) i zapricasmo se mi oko ovih skutera, modela registracije dok me nije prepoznao po opisu ;D ( iz Babusnice, trenutno studiram u Nishu a vozim Princa). I tako, ispricamo se 10-ak minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pasulj ce da bidne a kao sto znate ja sam umetnik i nemam radno vreme tako da ko obezbedi rupu na saksiji i napise datum eto kuvanja! Samo vi odredite datum i da nas bude vise od 5, ne kuvam na manje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Lako je vama slobodnim umetnicima A sta da radimo mi u radnom odnosu,ono gazda,sef,klizno radno vreme,radne subote i nedelje itd.Kako da trazim slobodan dan sa rupom na saksiji a zbog radi pasulja nepoznate sadrzine(da li je kobaja ili suvo meso)? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ti gazdu nisi video ko zna, sem Tanje i sitne dece! A pasuljcina je sa suvo meso! Samo da Bojana i Milojko odrede datum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Uff!Taj pasulj najbolje volem.Takav vredi svaku rupu na saksiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Pasulj ce da bidne a kao sto znate ja sam umetnik i nemam radno vreme tako da ko obezbedi rupu na saksiji i napise datum eto kuvanja! Samo vi odredite datum i da nas bude vise od 5, ne kuvam na manje! ...A ja onda sedim i gledim, i pijem...Sas sve četiri u vis... I družim se sas ostalu Manguličarsku populaciju... ...E,to čudo da vidim,pa da me nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 4, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan [move][glow=red,2,300]Sutra ujutru u 9 polažem testove za A kategoriju[/glow][/move] :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Sretno pa na voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Joj dobar ovaj off topik ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mnooooogo tuzan danas :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kak'e ste mi vi Mangulice, malo snega pored puta i zavucete se samo u toplo Niko na voznju danas sa mnom ne krete, a vreme :o A i Avalski suv k'o barut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mnooooogo tuzan danas :'( :'( :'( Zbog radi cega bre? Ja se lecim vec 2 dana! Tepertatura me ubi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mnooooogo tuzan danas :'( :'( :'( Zbog radi cega bre? Ja se lecim vec 2 dana! Tepertatura me ubi! Jel to mangulicarski grip? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 4, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mnooooogo tuzan danas :'( :'( :'( Brzo ce prolece! A i ne moze da vozite dok ja ne polozim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe sto me(nas) tesis, ali... Ma, danas sam oterao magare u Tresnju na zimski san. Vise nema virkanja u po' noci kroz prozor jel jos tu il' je neko dira :-\ Do proleca ce biti prazno mesto pored bandere Jes' da cu ici da je rasturam i sredjujem, al' nije to to, kao kad me ceka verno po celu noc da je ujutru pripalim, zagrejem i odjezdimo u nepoznatom pravcu :-\ ;D Jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/ a extraaaaaaaaaa, za svaku pohvalu... na sllikama cak ima i mene u krupnom planu... jupiiiii ;D ;D ;D E,al pazi kad sam znao da će da se primi samo tako!!! ;D P.S. Nego bre ZillLedinac,roštilj žičicu bre da mi vraćaš,inače,sve ću prste da ti polomim!... ...Pa ćeš kur moj ,sledeći put ćevape da dofaćaš sa iste! ;D ;D ;D evo Blajbi, sve hocu da je ponesem, ali je nekako uvek zaboravim, prirasla mi je za srce (a i moram da je ocistim jer je Dzoks zalio sa litar bezolovnog, pa je malo cadjava ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas "opravio" jedno 60km Svi su me gledali k'o da sam marsovac Ništa sem bicikla i par skutera, a da je na dva točka nisam sreo. Svi se nešto stisli i parkirali motore... Sve bilo super, ali sam na kraju pokisao ko stoka ... muka mi već sa gumama, pre bar 4000km sam ih trebao menjati, ali mi se ne da to sad raditi pre početka sledeće sezone... Sve belo ofarbano se NENORMALNO kliže.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mnooooogo tuzan danas :'( :'( :'( Zbog radi cega bre? Ja se lecim vec 2 dana! Tepertatura me ubi! Jel to mangulicarski grip? :o Delovalo je kao mangulicarski ali nije. ;D Izvukao sam se na brzaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti kad se osusis, lepo u radnju i zameni te stare 'gume' ako nameravas da se vozikas do nove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...