Arakis 6198 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Malpo zamrlo ovo, znate ko se danas ponovio?! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dominator?! :D :Pa oglasi se ako sam pogodio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto ja da se oglasim?! Valjda neko treba sad da organizuje kotlic ili pasulj ili sta vec... DOMINATOREEEEEEE ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mislio sam na njega!!! Aj pa u sreci i zdravlju da te sluzi kao i onaj predhodni! A morace da casti, cim stane, posto sad ne silazi sa masine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi on se samo smeska al nesto mora da izorganizuje sigurno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 5, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Poteze ono malo zuto prdavo, a bogami i cuje se...skoro pa k'o mali KTM ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 5, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jes da se nije oglasio, ali ako jeste sve čestitke. Mogla bi koja fotka da padne pa onda ispod nje da kaže kada ga gledamo uživo i šta organizuje tim povodom. mora da se zalije to ;D barem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jes da se nije oglasio, ali ako jeste sve čestitke. Mogla bi koja fotka da padne pa onda ispod nje da kaže kada ga gledamo uživo i šta organizuje tim povodom. mora da se zalije to ;D barem Vidi ti njega, alo bre, pa ti si prvi pazario ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jes da se nije oglasio, ali ako jeste sve čestitke. Mogla bi koja fotka da padne pa onda ispod nje da kaže kada ga gledamo uživo i šta organizuje tim povodom. mora da se zalije to ;D barem Vidi ti njega, alo bre, pa ti si prvi pazario ;D ;D ;D ;D E ako si mu rekao! Zaista vredi to videti! A "dominator" se ne javlja! Zna sta mu sledi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D sAD Mozemo da divljamo po forumu operator ne moze da se javi (ne sme da se javi) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D sAD Mozemo da divljamo po forumu operator ne moze da se javi (ne sme da se javi) ;D ;D Ima do off-ujemo i van off-toppic-a! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Au sad ce da bude medjunarodno veselje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Tu je samo se sunja po drugim temama a ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Tu je samo se sunja po drugim temama a ovde... A evo me i ovde, listam temu po temu, kako stignem, jer imam jos nekih neobavljenih poslova. Hvala svima, Bane je stvarno cuvao motor,video sam losije u prodavnicama. Veoma sam zadovoljan kupovinom, 100km koje napravih danas, nemam zamerke. Ni sto se tice konkretnog motora, ni sto se tice samog modela. Jos ostaje da sredimo papirologiju i registraciju, pa mi za pocetak ne ostaje nista drugo nego voznja po njivama. Eh, muke. A vezano za to sta mi sledi, pa tesim se bar time da sam treci na spisku. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A koju masinu si uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A koju masinu si uzeo? Masinu od BaneBP, na pocetku teme gde je pisao o njemu ima slika. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23900.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan videh danas u Ulici Trise kaclerovice , ili je tu vec kumodrashka , boren chinimi se Princ ... pa da nije neko od kineza iz ovog dela foruma ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ja se nadam da nije niko od brace kineza sa foruma, ali nikad se ne zna ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan A koju masinu si uzeo? Masinu od BaneBP, na pocetku teme gde je pisao o njemu ima slika. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23900.0 Dugo i srecno da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Masinu od BaneBP, na pocetku teme gde je pisao o njemu ima slika. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23900.0 E vala Dominatore neka ti je sa srećom i da te služi najbolje ikad! Jedva čekam da se okupimo pa da pogledamo i to čudo! U zdravlju da je teraš! pa ja se nadam da nije niko od brace kineza sa foruma, ali nikad se ne zna ??? I ja se nadam da nije niko od "nas". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Оп, изгледа дош'о трактор! Честитам. Да он тебе служи, а не ти њега. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ćestitam i ja!...Nalepničica je tu...Samo još da se nadje dobar airbrushman za par zelenih aplikačijica i traktor je spreman... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec cestitao ali ajde i javno ;D Cestitam na kupovini, dobro je to magarence! Provozao sam ga jedan krug... pa drugi (duzi i veci) krug ;D Nisam mogao da se skinem s motora, svidja mi se kako ide Super kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...