Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 1, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja se izvnjavam sto offtopicarim ali prodadoh poniku! Ali sam vec potrosila pare tako da nema nista od toga "zdravo da ih potrosis"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja se izvnjavam sto offtopicarim ali prodadoh poniku! Ali sam vec potrosila pare tako da nema nista od toga "zdravo da ih potrosis"! Ma za noge će te istresemo na glavačke...Će ispadne neki dinkić za nas cocacoličare! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,bratijo! Da li znate koji je prvi vesnik proleca? Kada vidite Bosanca pored mesalice za beton! Izgleda da ce i ceo oktobar da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da da, al' ce zato da sedimo u kuci do aprila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan To je nasa nesreca,ali sta ces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Nego,nešto nam nema Crnog Ugriza! ...Da nije ispazario neki traktor ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ne jos, ali radim na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ne jos, ali radim na tome Slabo ti to, ja u tvoje vreme sam odmah drugu masinu zajahao.... @ Ruzice,,,, Pripravnice moras malo bolje da se potrudis, nemoze to sad kao potrosila...moras bolji razlog da smislis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 1, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. Ispao mi dok sam vozila nov motor i obarala u krivini???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. Ispao mi dok sam vozila nov motor i obarala u krivini???? Samo ti prizivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 1, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. Ispao mi dok sam vozila nov motor i obarala u krivini???? Samo ti prizivaj Mislila sam na novcanik sa kesom.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. Ispao mi dok sam vozila nov motor i obarala u krivini???? Samo ti prizivaj Mislila sam na novcanik sa kesom.... ;D to ce da ti se i desi ali kad budes bila sa nama a u krivini bude kafana pa ti onda oboris ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, ti si imao onaj Kinroad 250, a vislji si od 190cm, pa mi reci jel ti taj motor nekako izgledao premali naspram tvoje visine? Ja nekako kad vozim Princa imama utisak da mi je mali (motor) i da izgleda kao da vozim decije biciklo. Mozda je bolje, za nas velike momke, da diramo ili Challengera, ili endurce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan kako se uzme.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35880.0 ovo mi je trebalo da sve funkcionise delimicno kako treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majtore! Ove produzene komande su zakon, ne moras da dris noge skvrcene, vec da se opruzis kako treba. Odlican posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majtore! Ove produzene komande su zakon, ne moras da dris noge skvrcene, vec da se opruzis kako treba. Odlican posao! Pethodni vlasnik vlasnik Dzoksovog bivseg Kinroda je imao, koliko bese? 2.10? 2.17m? Pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E to je bilo smesno!!! hehehehehe ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha, da mi je to videti :) Jel imaju neke fotke? Da to nije bio Nikola? :) hahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha, da mi je to videti :) Jel imaju neke fotke? Da to nije bio Nikola? :) hahahahah Da, da, Nikola. Jbg, sa njim ni Super Tenera ne izgleda kao velik motor, a afriku probao i nije imao mesta za kolena Mada sta znam, nije to ni tako strasno izgledalo. Ovo sto je Dzoks uradio je prava stvar. Isto sam razmisljao o tome, nisam visok, ali je ipak udobnije kad su malo ispruzenije noge, mada mi je bilo zao da budzim, pa na kraju i nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan E to je bilo smesno!!! hehehehehe ;D ;D Džoks je naš drug! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha ovo je legendarna fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Lada u pozadini popravlja stvar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao par dana adsl i komp jer sam se preselio u nish u sredu a tek sam sad dosao. Da ne ofujem vise u temi o Apolou. Prosetacu se sutra do buvljaka ako mogu. Grunfovanje ostavljam za zimi. U planu mi je da promenim sirenu, postavim nosac, alarm, i da zbudzim neki automatski podmazivac lanca, ako ustekam nesto para mozda padne i jedan bixenon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 2, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmmmm bixenon :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...