forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Polako,jos je mlad,ocvrsnuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Foreste,lepo ti pristaje Nela! Da ne bi Kineskih losih guma,mozda je ne bi upoznao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Foreste,lepo ti pristaje Nela! Da ne bi Kineskih losih guma,mozda je ne bi upoznao. Hvala druze! Gume cu sacuvati za uspomenu! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan .Posle svake kise mora ga ugreje sunce! Dobro ti pristaje to sunce. A i ti njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad je stvarno gotov.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hehe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se na tvom mestu ne bi smejao...because the devil took the joke... :-X :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo neće da prizna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se na tvom mestu ne bi smejao...because the devil took the joke... :-X :-X :-X jao Greco,pa ti ces da nadrljas od moje zenice,kad dodje s posla,eto to je smesno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se na tvom mestu ne bi smejao...because the devil took the joke... :-X :-X :-X jao Greco,pa ti ces da nadrljas od moje zenice,kad dodje s posla,eto to je smesno ;D ;D ;D Necu, necu...znas ti da mene ni metak nece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa to je tacno za metak,ali ona je eksploziv! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to je tacno za metak,ali ona je eksploziv! ;D ;D ;D Znas da me nece ni eksploziv, ono geler od "armbrust-a" u Sloveniji, pa geler od minobacaca 60 mm na Kosovu...nema meni smrti bez sikire... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e sad si me razoruzao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan e sad si me razoruzao ;D ;D ;D Tako da si sada ipak stvarno gotov... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Decembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da, zaboravih Gremlinu da se zahvalim za onu "ispalu" sa računom u Stenki...pazi kad bih 'ladno platio... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e sad si me razoruzao ;D ;D ;D Tako da si sada ipak stvarno gotov... ;D ;D ;D Priznajem sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da, zaboravih Gremlinu da se zahvalim za onu "ispalu" sa računom u Stenki...pazi kad bih 'ladno platio... ;D Nisam imao srca da ga nagovorim da ti uzme pare, pa da ti vrati kad izlazis sto je bio originalni plan... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi to, nisam u toku? ajde objasnite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Decembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Već sam u deliću sekunde izračunao 150 ljudi x 150 dinara...tražio bih od Pece da mi pozajmi ako ne bih imao dovoljno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kume,ko ce kome,ako ne svoj svome,nego pricaj bre sta to bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Već sam u deliću sekunde izračunao 150 ljudi x 150 dinara...tražio bih od Pece da mi pozajmi ako ne bih imao dovoljno... ;D Pa jeste, od koga ces nego od kuma da trazis na zajam... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6050 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Foreste, ti da nisi u toku? Da nesto ne zans? Nemoguce :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Foreste, ti da nisi u toku? Da nesto ne zans? Nemoguce :D Bio je offline neko vreme.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Decembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U zlo doba dolazi gazda sa belom salvetom i zataknutim fiskalnim računom i kaže: Pošto ste kupili motor, meni je rečeno da morate da častite i da platite ono prvo piće što je kao bilo na račun kuće... ;D...a ja dobar i naivan odmah se fatam za šlajpik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...