forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan cuti,dobro je dok ne prostires ves ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan cuti,dobro je dok ne prostires ves ;D ;D ;D Ja to nikad ne radim....kupio sam CANDY mashinu za sushenje vesha... :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6038 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A, to ne, mora da se zna gde je granica :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste,sudovi se peru unutra,a ves prostire napolju,moze lako neko da te vidi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6038 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kroz ovu moju sumetinu? Tesko. A i ves susimo dole, u lokalu. :) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo je najbolji ucitelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio i masinu za sudje i masinu sa ves sa susenjem! ;D Niko nista ne vidi! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6038 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, i te masine za sudove... prvo moras da proplaknes tanjire pre nego sto ih ubacis. Pa onda, malo manem i sundjerom, pa gotovo. Ne cekam da ona radi svoje, trosi struju, poseban deterdzent, zaprema mesto u kuhinji, a i brate, inicijalni je trosak /da se kupi i nameste instalacije za nju/. Imam model `67. za sudove, radi, malo brunda, kad je u kvaru, ja uskocim, sve za 80 din /cena obicnog deterdzenta/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nikad ne radim....kupio sam CANDY mashinu za sushenje vesha... :'( :'( :'( :'( :'( Da dodam da je ves kad ga masina osusi tako izguzvan da mora mnooooogooo da se pegla. I onda zena kaze Gremlinu-ti si kupio ovu masinu za susenje, da te komsije ne vide dok prostires ves sad ti i peglaj, unutra te niko ne vidi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6038 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, pazarice covek i masinu za peglanje :D Bice mu sporije i teze, ali, napredak je, ne mora da raspaljije staru peglu na zar i da fajta ves "iz usta" /pivom :D/ . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A da otvorite podforum"motoristi domacice",pa onda teme "bajker papucar u kuhinji","susenje vesa u voznji na zadnjaku","peglanje u prvoj"... Bolje vi fajtajte supruge,pa ce one sve te poslove vrlo rado obavljati same ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moja reč je uvek poslednja u kući "Da draga" [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da se zna ko nosi brkove u kuci.... p.s. niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nikad ne radim....kupio sam CANDY mashinu za sushenje vesha... :'( :'( :'( :'( :'( Da dodam da je ves kad ga masina osusi tako izguzvan da mora mnooooogooo da se pegla. I onda zena kaze Gremlinu-ti si kupio ovu masinu za susenje, da te komsije ne vide dok prostires ves sad ti i peglaj, unutra te niko ne vidi ;D To se zove" iznosenje prljavog vesha" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6038 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ja bih pre reko "cistog" vesa. I jel neko zna kako je nastala ta izreka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nikad ne radim....kupio sam CANDY mashinu za sushenje vesha... :'( :'( :'( :'( :'( Da dodam da je ves kad ga masina osusi tako izguzvan da mora mnooooogooo da se pegla. I onda zena kaze Gremlinu-ti si kupio ovu masinu za susenje, da te komsije ne vide dok prostires ves sad ti i peglaj, unutra te niko ne vidi ;D A ne, ne. Ja sam kupio posebnu mashinu za sushenje, koja stoji na ovoj za pranje odozgo i ne guzva vesh - samo ga protresehs i slozis u orman. One kombinovane mashine koje i peru i sushe su te koje guzvaju. A i ne znam da peglam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nikad ne radim....kupio sam CANDY mashinu za sushenje vesha... :'( :'( :'( :'( :'( Da dodam da je ves kad ga masina osusi tako izguzvan da mora mnooooogooo da se pegla. I onda zena kaze Gremlinu-ti si kupio ovu masinu za susenje, da te komsije ne vide dok prostires ves sad ti i peglaj, unutra te niko ne vidi ;D A ne, ne. Ja sam kupio posebnu mashinu za sushenje, koja stoji na ovoj za pranje odozgo i ne guzva vesh - samo ga protresehs i slozis u orman. One kombinovane mashine koje i peru i sushe su te koje guzvaju. A i ne znam da peglam... Uvek sam verovao u tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nikad ne radim....kupio sam CANDY mashinu za sushenje vesha... :'( :'( :'( :'( :'( Da dodam da je ves kad ga masina osusi tako izguzvan da mora mnooooogooo da se pegla. I onda zena kaze Gremlinu-ti si kupio ovu masinu za susenje, da te komsije ne vide dok prostires ves sad ti i peglaj, unutra te niko ne vidi ;D A ne, ne. Ja sam kupio posebnu mashinu za sushenje, koja stoji na ovoj za pranje odozgo i ne guzva vesh - samo ga protresehs i slozis u orman. One kombinovane mashine koje i peru i sushe su te koje guzvaju. A i ne znam da peglam... naucices ima vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 24, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan AU di zaluta ovaj forum ode dodjavola skroz samo jos da recepte razmenjujete , kad smo vec kod toga imam ja jednu brzu piticu ,odlican recept zena me uvek pohvali a i njene drugarice obozavaju kad je spremim mada mi je jedna rekla da fale jaja , jebem li ga po receptu nema jaja sta li je mislila nemam pojma??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih se vratio na ves. Moze dok je jos mokar da se rucno ispravi pa kad se osusi manje se pegla I moja je poslednja u kuci,samo sto obicno samo ja cujem sta sam poslednje rekao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče kupila mašinu za pranje i sušenje veša...sad mi je to nova najbolja drugarica ...sinoć sam je SAMA montirala, uz malu pomoć Pece ...i uopšte ne gužva veš, nije tačno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 24, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče kupila mašinu za pranje i sušenje veša...sad mi je to nova najbolja drugarica ...sinoć sam je SAMA montirala, uz malu pomoć Pece ...i uopšte ne gužva veš, nije tačno Ma ajte molim vas , pa kako da guzva ves kada vam je moj komsa Peca montirao masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče kupila mašinu za pranje i sušenje veša...sad mi je to nova najbolja drugarica ...sinoć sam je SAMA montirala, uz malu pomoć Pece ...i uopšte ne gužva veš, nije tačno Ma ajte molim vas , pa kako da guzva ves kada vam je moj komsa Peca montirao masinu ...Peca je samo pomogao ...sve sam sama odradila ...mala meša kao luda Nego...imam jedno pitanje, nedoumicu..kako god se to zvalo...zašto se kada želim da napišem k**** pojavljuju ove zvezdice...mislim, nije stvarno u redu da jedan tako plemenit i koristan organ bude obeležen zvezdicama ...mislim, ja zvezdice vidim samo kada mi je qrac pred očima...ipak je ovo forum....aloooo vlast dozvolite nam slobodu govora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče kupila mašinu za pranje i sušenje veša...sad mi je to nova najbolja drugarica ...sinoć sam je SAMA montirala, uz malu pomoć Pece ...i uopšte ne gužva veš, nije tačno Ma ajte molim vas , pa kako da guzva ves kada vam je moj komsa Peca montirao masinu ...Peca je samo pomogao ...sve sam sama odradila ...mala meša kao luda Nego...imam jedno pitanje, nedoumicu..kako god se to zvalo...zašto se kada želim da napišem k**** pojavljuju ove zvezdice...mislim, nije stvarno u redu da jedan tako plemenit i koristan organ bude obeležen zvezdicama ...mislim, ja zvezdice vidim samo kada mi je qrac pred očima...ipak je ovo forum....aloooo vlast dozvolite nam slobodu govora Jesam rekao da ne guzva ? A niko mi ne veruje... A sto se tice CENZURISANJA odredjenih rechi , pa to je uredjivacka politika koja se ne komentarise. Ionako bolje zvuchi sa Q... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 24, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan kuraac organ penis cock der Gockel cazzo.... radi nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...