Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam jedan problem sa nekom RS125...Drugar je dovezao kod mene posto je izgubila struju skroz,upalio je na gurku i dosao do mene.Znaci motor je normalno radio i izgubio struju,promenili smo osigurac koji je izgoreo i dobio je struju,medjutim cim upalimo motor,osigurac izgori. ??? ??? Jel zna neko u cemu je problem?Poz,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Decembar 20, 2008 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Negde imas kratak spoj, zato ti uvek izgori osigurac, samo je pitanje gde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kratak spoj ima sigurno ,ako je nesto skorije radjeno sa strujom pogledajte te spojeve . I ako moze malopojasnjenje sa osiguracem jer koliko kapiram on je radio posle toga ( na gurku ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pošto motor radi i sa crknutim osiguračem, CDI dobija struju i taj deo je u redu. Možda neki žmigavac, svetlo...skini + od akumulatora i stavi ommetar između onog kraja osigurača koji ide na instalaciju i mase i polako uključuj potrošače, trebalo bi da vidiš šta zeza kad pokaže nula oma-kratak spoj. Može biti da je regler - ne puni i akumulator ispražnjen, pa upali na gurku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima tri osiguraca koliko se secam, vidi po servisnoj za cega je taj, da skratis sebi posao! (negde ti je kratak spoj u pitanju! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kratak spoj ima sigurno ,ako je nesto skorije radjeno sa strujom pogledajte te spojeve . I ako moze malopojasnjenje sa osiguracem jer koliko kapiram on je radio posle toga ( na gurku ) . Motor radi kad se upali na gurku jedino shto mu nema uopste struju,onda ga ugasim stavim nov osigurac on dobio struju.Zaverglam da upalim i cim motor sastavi (upali) osigurac rikne.Par puta je radio nekoliko sekundi i kad dam gas on crkne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing Deni 0 Napisano Decembar 20, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kratak spoj ima sigurno ,ako je nesto skorije radjeno sa strujom pogledajte te spojeve . I ako moze malopojasnjenje sa osiguracem jer koliko kapiram on je radio posle toga ( na gurku ) . Motor radi kad se upali na gurku jedino shto mu nema uopste struju,onda ga ugasim stavim nov osigurac on dobio struju.Zaverglam da upalim i cim motor sastavi (upali) osigurac rikne.Par puta je radio nekoliko sekundi i kad dam gas on crkne. pfffff, vidi izlaz reglera, neznam sta drugo da ti kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor kad upali na prekidac rikne osigurac , a ako upali na gurku sa ispravnim osiguracem jer isto rikne ili ne ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da javim da smo resili problem.Sirena je pravila celu zajebanciju,cim smo nju otkacili motor radi normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam imao isti problem, samo sto ja nemam uopste sirenu, vec sam kupio nekvalitetne osigurace i gorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...