Petre 779 Napisano Avgust 8, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da, ipak, prodam moj vizir za motor. Radi se o zatamnjenom Givi-ju, koji sam kupio pre nekoliko godina, ali sam ga retko koristio tako da je u dobrom stanju. Stiti grudi od vetra, ali me "puca" bas u grlo i nema sanse da vozim bez cepova. Verujem da kod nekog koji je nizi ili visi od 175cm, moze bolje posluziti. Ili mozda sa deflektorom. Ovu zadnju godinu sam zaista sjebo sluh (moja krivica, stalno pricam o cepovima za usi, a nisam nesto disciplinovan). Nadam se da ce biti korisniji kod nekog drugog. Ja dizem ruke. Cena 60 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Septembar 21, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih i nove Richa rukavice (promasio velicinu, a propustio rok za vracanje), crne, velicina L, 35 eura. Evo link od istih https://www.richa.eu/en-us/him/collection=glove/mid-season-glove-5ms?returnurl=%2fen-us%2fhim%2fcollection%3dglove%2f%3fcount%3d45 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...