Dexa 33 Napisano Avgust 4, 2022 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: SUZUKI GSF1200S, K6, Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Dejan iz Pančeva. Trenutno u izboru motora, ali obzirom da sam 196cm / 118kg, siguran sam da ce to biti V Strom 650. Veliki sam ljubitelj motora, ali i automobilizma od rane mladosti. Vozio ranije sve i svasta, imao tezak udes 2004.g. sa motorom, izgubio samopouzdanje. Tako da je ovo neka vrsta povratka i rada na sebi. Imam 52god. i imam nameru da uzivam u ostatku svog zivota. Promenio Avgust 4, 2022 član Dexa Dopuna podataka 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Dejane! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, pre svega, dobro nam došao i u pravu si, uživaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Браво за повратак самопоуздања и уживај максимално, један је живот !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexa 33 Napisano Avgust 5, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: SUZUKI GSF1200S, K6, Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Drustvo, nadam se da cu opravdati poverenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Avgust 15, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao drugar. Imam Freewinda na prodaju, ako želiš neku malo slabiju varijantu endura da uzmeš u obzir. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalipopovski 48 Napisano Avgust 15, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan On 4.8.2022. at 23:36, Dexa je napisao: Pozdrav svima, Dejan iz Pančeva. Trenutno u izboru motora, ali obzirom da sam 196cm / 118kg, siguran sam da ce to biti V Strom 650. Veliki sam ljubitelj motora, ali i automobilizma od rane mladosti. Vozio ranije sve i svasta, imao tezak udes 2004.g. sa motorom, izgubio samopouzdanje. Tako da je ovo neka vrsta povratka i rada na sebi. Imam 52god. i imam nameru da uzivam u ostatku svog zivota. Pozdrav i dobrodosao nazad! 1000c Stroma uzimaj, 650 je preslabo za tvoju tezinu + jos ako planiras i gospodju pozadi da stavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8500 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, takođe sam siguran da će ti biti preslab 650, mada nije ni rđav izbor da posle tako duge pauze izbor bude mali Strom da se malo oputiš i opet "uvozaš" na motoru. Sezonu ili dve pa na litru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Nije za tezinu problem nego za visinu. Ja sam 194 m i jedino mi afrika gs pasu, znaci pasovali bi mi i varadero i strom 1000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7384 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 3075 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...po meni nema smisla ništa ispod GT1600... A i to mi nekako malo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...