Jump to content

Moto Zajednica

Dexa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Pančevo
  • Motocikl
    Trenutno u izboru VStrom 650

Poslednji posetioci profila

50 profile views

Dexa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

27

Reputacija u zajednici

  1. Dexa

    Cerski mars

    Ne bih da "udavim" sa ovim, ali evo kako je Udruženje "Veterana 72.specijalne" odradilo kompletnu organizaciju marša. Ovo samo u slučaju da bude zainteresovanih da iduće godine budemo tamo sa motorima. Postovaću slike iz publikacije (sveske) koju smo izradili u sklopu naše akcije "Hvala Stepi što se seti", kao podsetnik na večna dela naših predaka; Molim administratora ili moderatora, ako smatra da je neprimereno uz temu, da isto ukloni.
  2. Dexa

    Cerski mars

    Pravo kažeš, slušam savet !!!
  3. Dexa

    Cerski mars

    Izvinjavam se unapred što nisam najavio, ali nije strašno. Svake godine obeležavamo taj događaj, tako da za narednu godinu otvoreni poziv svim dobrim ljudima... Inace za iduću godinu biće oko 1000 kadeta Vojne Akademije + planiram da reaktiviram moto sekciju Udruženja, tako da smo u pripremi svega što je potrebno da iduće godine bude 72 motora, (pandam 72.specijalna brigada). Obavestiću na vreme, sve je još u pripremi.
  4. Dexa

    Cerski mars

    Dana 14.08.2022.g. bio sam sa clanovima Udruzenja "Veterani 72.specijalne" na "CERSKOM marsu" od s.Draginje do Tekerisa. Izuzetno zadovoljstvo je bilo videti MC Serbia, MS Rep.Srbska i jos bar 10-tak MC, sa oko 50tak motora, u potpunom redu, "formaciji" sa izuzetnim mashinama, onako bez zurbe... prelepo. Zeleh samo sa vama da podelim radost, ali mogu samo slike, video je preveliki.
  5. Hvala Drustvo, nadam se da cu opravdati poverenje.
  6. Pozdrav svima, Dejan iz Pančeva. Trenutno u izboru motora, ali obzirom da sam 196cm / 118kg, siguran sam da ce to biti V Strom 650. Veliki sam ljubitelj motora, ali i automobilizma od rane mladosti. Vozio ranije sve i svasta, imao tezak udes 2004.g. sa motorom, izgubio samopouzdanje. Tako da je ovo neka vrsta povratka i rada na sebi. Imam 52god. i imam nameru da uzivam u ostatku svog zivota.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja