Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 7, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao dodira sa ovim motorom? Zeleo bi da podelite sa mnom neka licna iskustva posto sam vec u poodmaklom stadiumu kupovine istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 15, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne direktno, al sam èuo dosta dobrih stvari o tem... :oops: ! Kako bilo, rado bih ga video kad ga uzmeš, baš me zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesazmaj 0 Napisano Septembar 12, 2007 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan i mene takodje zanima ovaj motor,ali nigde nekih informacija o njemu.... dali je neko sa foruma vozio kawasaki gpz 1100 uni-trak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 12, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaaaa stavi okrajak krstavca na celo izgleda te jos drzi suncanica od mora ;D Ti bre nisi normalan covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 13, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Peco-datum!? Blink! « poslato: 07.08.2005. 22:31 » Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha koj sam degen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesazmaj 0 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesazmaj 0 Napisano Septembar 14, 2007 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan i niko nema neke podatke o kawi...? znam da je to matoro,ali...kolko para tolko muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Septembar 20, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto znam iz glave - radjen od 83 do 87 (ili 88) ima 120 konja, prvi model Kawasakija s tom vrstom zadnjeg ogibljenja - Unitrak. Ono sto sam uochio dok sam ga vozio jedno mesec dana - tezak k'o tuc, nikako ali nikako za krivine (cevast ram, dugacak je, suvise polozena prednja viljuska, tanusne gume - starinska konstrukcija u celini), pre bih rekao da je to motor za krstarenje auto putevima, nekako mi deluje suvise "americki", opasno mekano prednje ogibljenje s obzirom na tu snagu te zbog toga previse pliva na ovim nasim "putevima", trosi podosta (oko 8, 9 litara), kocnice su mu slabasne za tu kilazu :'(. Kad budes resio da ga prodas, imaces muku! Ja toliko, neko ko ga ima duze vreme mozda ne misli kao ja, ili zna nesto vise. Ne znam kako bi se snalazio za delove??? Neki kazu ima delova za njega, nalaze se - ne znam... Moj savet ti je mani se tog motora... Jel si razmisljao o GPz 900 R? Otprilike istog godista su, jeste skuplji za par stotina, al je mnogo bolji motor, jeftinija je registracija, laksi je za odrzavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Živa istina ovo za vožnju GPZ-a... Registracija je ista ko za GPZ900-R a to je oko 16.000 dinkića. Yamaha FJ-1100 je motor iste kategorije i iste generacije pa je raketa u poredjenju sa Kawom, bolje leži, lakše se vozi 3 puta, manje troši, bolje ide na kvadrat i lakše ga je prodati. Što se tiče dileme oko GPZ-1100 ili VF750, tu je mrtva trka koji se TEŽE proda... Oba modela je debelo pregazilo vreme, idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...