Dusan 1 Napisano Avgust 23, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ova kaciga moze da se nadje (kupi)- AIROH- HELMET? Video sam u Muzlji na skupu na nekom tipu tu kacigu i jako mi se svidela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 23, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Najbliza ti je Hrvatska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 23, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Hrvatska, nemas problema sa vizom, auto put i voziiiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Avgust 24, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto mozes videti na mom avataru to je moj Airoh. Ja sam ga narucio iz kataloga Polo i sve je stiglo brzo i bez problema. Jako sam zadovoljan sa kacigom. Drugar je narucio Tyger-a i takodje je zadovoljan, ovaj moj je Mathisse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 24, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi mogao da nadjem taj katalog Polo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Avgust 24, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan www.louis.de www.polomotorrad.de www.hein-gericke.de Tu mozes na sajtu da nadjes sve sto ti treba ili da skines pdf verziju kataloga. Onda me pozovi da ti dam broj dobavljaca koji se ugradjuju od 10-20 posto u katalosku cenu. Robu, obicno dobijes za 15tak dana. Takodje mozes da odes do dobavljaca pa da listas kataloge kod njih i porucis sta hoces ali je to tesko izvodljivo. Obicno se to pretvori u dvosatni boravak kod njih jer uvek kupis jos nesto, znam po sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 25, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi mogao da nadjem taj katalog Polo? Obrati se nashoj slatkoj forumashici Mina-i...ona mislim da mozze sve da ti zavrshi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 25, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan netko èe uèiniti veliku grešku kupnjom kacige bez motora......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Avgust 25, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To narucivanje kacige iz kataloga uopste nije pametno jer nisu svi modeli kaciga isti,tako da prvo ne znas dali ce kaciga da ti odgovara, a drugo velicine nisu iste kod svih proizvodjaca. Kada dobijes kacigu a ona ne odgovara kao sto si zamislio, onda mozes samo da places.Kaciga mora da se stavi na glavu pre kupovine! Nemoj te pogresno da me razumete, ali ja vam samo kazem moje lose iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Neko i kada proba, loše izabere, kao recimo ja kada sam kupovao svoju prvu kacigu. Plašio sam se da me ne steže, ali se posle ispostavilo da mi je suviše komotna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 25, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ta kaciga sto se meni svidela je airoh helmet ty11!! Ako sam dobro video na netu. Ako neko zna koliko ova kaciga otprilike kosta bicu mu mnogo zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...