Motorcyclist 16949 Napisano Avgust 2, 2022 Integrisan, 5016 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sat Casio AMW 710 Marine gear. Kod mene je oko 8 godina, mozda i vise, i ima tragove ogrebotina na bezelu i staklu sto se vidi na slikama. Sat je 100% ispravan i sve funkcionise. Potrebno je zameniti narukvice, ove na njemu su puknute a i nisu u paru. Cena novog se krece oko 9500-10.500 dinara, ja trazim za ovaj 4000 dinara sto mislim da je ok cena. Imam i originalnu kutiju. Za vise informacija u karakteristikama sata CASIO SPORT GEAR AMW 710-1A | Starting at 74,90 € | IRISIMO WWW.IRISIMO.COM CASIO SPORT GEAR AMW 710-1A - Men's watch with fishing timer CASIO | Authorised trade Express delivery Free bracelet adjustment Extended warranty 12 months to... Kontakt na pp, u mogucnosti sam da saljem tek sledece nedelje zbog obaveza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16949 Napisano Avgust 16, 2022 Integrisan, 5016 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena narukvica, ostaje kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...