Motorcyclist 17291 Napisano Avgust 2, 2022 Integrisan, 5118 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem akcionu kameru EKEN H9R, potpuno ispravna, koristio sam je uglavnom za snimanje moto voznji, u prilogu jedan moj snimak sa Youtube. Kvalitet na YT je malo losiji od izvornog zbog kompresije, imajte to na umu. Dolazi sa svim dodacima koji su na slici. Jedino sto nemam je punjac, ali posedujem kabel. Punjac inace moze od bilo kog telefona ili da prikljucite na PC, laptop itd. Cena akcione kamere je 6999 dinara i fiksna je. Prodaje se bez memorijske kartice, kao sto dolazi i u originalu. Sa memorijskom karticom cena je 7999 dinara. Memorijska klase 10, 32gb. Ukoliko ste zainteresovani, javite se na pp radi vise informacija. Na zalost zbog obaveza ove nedelje u mogucnosti sam da posaljem tek od sledece nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17291 Napisano Avgust 2, 2022 Integrisan, 5118 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Postavite kvalitet video na YT na najvisi* 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 3, 2022 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam je davno i imam je još uvek. Sasvim korektna kamerica, čak i za današnje standarde, a za tu cenu, bolje sigurno ne postoji.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17291 Napisano Avgust 6, 2022 Integrisan, 5118 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja cena ce biti 6000 dinara bez SD kartice, 7000 dinara sa SD karticom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17291 Napisano Avgust 8, 2022 Integrisan, 5118 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja cena ce biti 6000 dinara bez SD kartice, 7000 dinara sa SD karticom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17291 Napisano Avgust 10, 2022 Integrisan, 5118 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17291 Napisano Avgust 11, 2022 Integrisan, 5118 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...