Chedo 150 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko upoznavanje, da ispoštujemo protokol. Zovem se Čedo, živim na Novom Beogradu. Kao klinac sam učio vožnju na Tomos mašinama: elektonic, Apn, i najduže na T14, pa kad sam se malo uozbiljio, usavršavao na Jawi California 350 (iz principa sam danima vežbao i na njoj polagao, a ne na Tomosu 90 kao većina u to vreme). Život me odveo drugim putem, pa od 1986. nisam bio u prilici da vozim, niti da imam motor u vlasništvu. Od juče sam ponosni vlasnik Kinroad XT 250, 2007. godište. Kupljen u Kisaču, dovezen kombijem do Batajnice, gde sam morao malo da provežbam, da steknem osećaj za ravnotežu pri kretanju i zaiustavljanju i malo povratim samopouzdanje. Provozao sam se lagano do Blokova i parkirao u garažu. Deca oduševljena, žena kaže da sam lud, slažem se s njom, ali ja ipak mislim da sam za relativno male pare spojio ugodno s korisnim. Imam čime da idem na posao, a smanjiću troškove registracije, goriva i održavanja koje sam imao sa autom. 15 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10619 Napisano Jul 30, 2022 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jul 30, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Hahah kul predstavljanje .Pozdrav i dobrodosao care! Promenio Jul 30, 2022 član pedja atlantic 200 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jul 30, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 39 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње и добре забаве !!! Ево и ја сам један од повратника после равно 30годишње паузе 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 31, 2022 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije kasno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Jul 31, 2022 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj komentar žene mi nešto poznat. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Jul 31, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam par slika, da predstavimo i mašinu. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10299 Napisano Avgust 1, 2022 Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1485 Napisano Avgust 2, 2022 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan VELIKI pozdrav Čedo ! Baš se dugo nismo videli. Dobrodošao u ekipu ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7520 Napisano Avgust 2, 2022 Drug član, 3116 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...prvo, ta priča da ćeš da uštediš - to ženi pričaj mi ćemo da klimamo glavama - ali od toga nema ništa. Kako znam? Pa lepo... Pišem sve troškove i ulaganja u sva svoja vozila i tvrdim da je auto jeftiniji.. Ali merak cene nema 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10619 Napisano Avgust 2, 2022 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Finansije su mi skromne i osudjen sam na vozila 20godina starosti +- par godina gore dole, i verujte, jeftinije je voziti motor od 20 godina nego auto od 20 godina. Promenio Avgust 2, 2022 član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Avgust 2, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, jasminko VIR je napisao: VELIKI pozdrav Čedo ! Baš se dugo nismo videli. Dobrodošao u ekipu ! Hvala Jasminko. Predugo, nažalost... Evo dodatnog razloga za nastavak lepog prijateljskog druženja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Avgust 3, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan dokaz da motor ne može da se ostavi Dobrodošao nazad :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1463 Napisano Avgust 3, 2022 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, i potpuna podrška! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...