bogdanvarnicic 9 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, nemam nikakav problem na skuteru sve top radi ali mi fali ta jedna stvar a to je da puca po nekad na primer kao kod ostalih na killswitch kada ugase i upale u toku voznje puca i sa fabrickim auspuhom dok meni ni na protocnom neće da pukne nikako, plus moj skuter idi mnogo bolje za razliku od njihovih ali da pukne neće nikako, znam da to škodi skuteru ali neka ponekad i pukne samo ću vas zamoliti da ne pisete kako to ne valja da to ne radim i to jer znam ali opet hoću da to napravim, ko zna neka pomogne ako je dobre volje. Pozz Sent from my RMX3085 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jul 31, 2022 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je osećaja, kad ga zavrneš do kraja na momenat klikneš kil svič, mora da pukne. Ako neće, vežbaj. Tek kad potrošiš 10L goriva možeš reći da si majstor za pucanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Moras da imas kubikazu za pucanje i auspuha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Jul 31, 2022 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je osećaja, kad ga zavrneš do kraja na momenat klikneš kil svič, mora da pukne. Ako neće, vežbaj. Tek kad potrošiš 10L goriva možeš reći da si majstor za pucanje Da nije možda da neće zbog brave jer ja npr kada dam kontakt i upalim skuter ja mogu da okrenem ključ i izvadim ga i tako da ga vozim bez problemaSent from my RMX3085 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Jul 31, 2022 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moras da imas kubikazu za pucanje i auspuha.Pucaju i ovi sa 50cc što idu max 50km/h a ne ja sa mojim 80km/h nije to mnogo ali za skuter dobroSent from my RMX3085 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...