marcos 404 Napisano Jul 23, 2022 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je neko od vas koristio konkretno ovaj jastuk za sediste sa oglasa, ako jeste interesuje me kako vam se čini i da li ima smisla?Vozim Kawasaki Ninju 250R i posle sat vremena vožnje već dupe polako kreće da se buni, ima do toga sto sam i ja mršav pa nemam ništa da amortizuje. I onda svaki sledeći sat je sve teže. PS. Možda pitanje nije baš na mestu, ali nemam iskustva jer mi je ovo prva sezona Sent from my SM-G960U using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Jul 23, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja isti takav. Kupio preko Ali-aDobar je skroz, meni je resio problem tvrdog sedista na Beverly-u. Racunaj samo da ce sediste biti vise za oko 2 cmSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7149 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Komšo, ako si raspoložen jedan dan da se nadjemo da vidim dal to paše na moje ćereslo da naručim isti?! @Borkosan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Jul 23, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno kd god, samo se javni.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7149 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovo?? https://m.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/sedista/jft-vazdusni-jastucic-za-voznju-motocikla/oglas/139678577#mhs0-1658602750678 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Jul 23, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Taj je bez ovih belih vezica, mislim da su sa vezicama 2800 bili na KP. Na Aliju sa uzeo za oko 10€ sa postarinom. Uzmi slobodno moj na neku voznju da testiras, ja se bas retko vozim pa mi ne treba previseSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...