Stef13 5 Napisano Jul 18, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1. Koju biste auto skolu / instruktora preporucili u Novom Sadu trenutno? Bila je jedna tema ovakva, pisala preporuka za Alluno i sto dalje od Floyd i Kalinic, ali je to bilo pre nekoliko godina. 2. Drugo pitanje. Sta se tacno radi na 7 casova teorije koji se prolaze kada se ima B kategorija, specificni deo za motore? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 19, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pravila foruma su da se u posebnom odeljku predstavis, napises nesto o sebi. Okacis fotku sebe i svog motora, pa tek onda pocnes piskarati. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 330 Napisano Jul 19, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd je ok lik, još je i motoraš , ima CBR 1000 RR . Ovi ostali ne znam ko su... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7380 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 3070 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane, ja sam polagao (ima tome ihaaa) kod Floyda, čovek skroz korektan, radi taj posao kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoaNS 4 Napisano Jul 19, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam još... :\ Prijavi odgovor kao problematičan AutoRad i Orbis imaju MT07 2022 god. Ja polažem u AutoRad Autoškoli. Ne idi tamo...mnogo se čeka na obuku jer imaju jednog instruktora za A kategoriju (Am, A1, A2, A) a mnogo polaznika. Tek od avgusta kreće drugi da radi. Instruktor je bajker, stručan i po meni idealan instruktor za početnike. Insistira na opremi prilikom obuke iako je 35 napolju, dok u drugim auto školama voze u šorcevima. Imaju svoj poligon na Klisi koju i Orbis koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Jul 23, 2022 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan AutoRad, intruktor Saša, čovek koji se 100% posveti svakom kandidatu, zahteva opremu, uči te da voziš, a ne samo da položiš, to je i razlog malo veće gužve, ali je vredno čekanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stef13 5 Napisano Jul 23, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 19.7.2022. at 6:47, tibor je napisao: Pravila foruma su da se u posebnom odeljku predstavis, napises nesto o sebi. Okacis fotku sebe i svog motora, pa tek onda pocnes piskarati. On 19.7.2022. at 7:10, plumber.ns je napisao: Floyd je ok lik, još je i motoraš , ima CBR 1000 RR . Ovi ostali ne znam ko su... On 19.7.2022. at 7:11, Andrej_Hotstepper je napisao: Sa druge strane, ja sam polagao (ima tome ihaaa) kod Floyda, čovek skroz korektan, radi taj posao kako treba. On 19.7.2022. at 16:30, CoaNS je napisao: AutoRad i Orbis imaju MT07 2022 god. Ja polažem u AutoRad Autoškoli. Ne idi tamo...mnogo se čeka na obuku jer imaju jednog instruktora za A kategoriju (Am, A1, A2, A) a mnogo polaznika. Tek od avgusta kreće drugi da radi. Instruktor je bajker, stručan i po meni idealan instruktor za početnike. Insistira na opremi prilikom obuke iako je 35 napolju, dok u drugim auto školama voze u šorcevima. Imaju svoj poligon na Klisi koju i Orbis koristi. Pre 3 sati, DarkoNS je napisao: AutoRad, intruktor Saša, čovek koji se 100% posveti svakom kandidatu, zahteva opremu, uči te da voziš, a ne samo da položiš, to je i razlog malo veće gužve, ali je vredno čekanja. Plumber, Andrej, Coa, Darko Hvala na odgovorima, vasim iskustvima i savetima! Na sugestiju prijatelja koji je bio zadovoljan tretmanom koji je imao u Alunno skoli, i ja sam tamo upisao. Napisacu svoje iskustvo kada se zavrsi. Casove cu imati isto na Mt-07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...