Jump to content

Moto Zajednica

Stef13

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Stef13

  • Rođendan 13.02.1991.

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad

Poslednji posetioci profila

37 profile views

Stef13's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Plumber, Andrej, Coa, Darko Hvala na odgovorima, vasim iskustvima i savetima! Na sugestiju prijatelja koji je bio zadovoljan tretmanom koji je imao u Alunno skoli, i ja sam tamo upisao. Napisacu svoje iskustvo kada se zavrsi. Casove cu imati isto na Mt-07.
  2. Pozdrav, Zovem se Stefan. Odrastao u Štitaru pored Šapca. Živeo poslednje 4 godine u Budvi, i sada nastavljam u Novom Sadu - odluka kojom sam prezadovoljan. Imam Am tako da sam većinom vozio skutere od 50cc, i iako sam kao mali imao veliku želju, uvek bi se nesto isprecilo i nisam nikada imao svoj. Na work and travelu u Americi sam imao skuter na 4 meseca, i njime obilazio njihovu prirodu. Bilo mi je tada krivo što nisam imao veću kategoriju, da rentiram jaču mašinu i još više uživam a ne da se nogama odbacujem od asfalt na strmijim uzbrdicama. U nekoliko navrata sam vozio i veće skutere, od kojih mi je najviše prijao Xmax. U trenutku pisanja ovog teksta učim za polaganje teorije za A kategoriju. Mt 07 je motor na kome ću imati časove, i jedva čekam da vidim kako će to izgledati - za sada sam ga samo konzumirao gledajući ga na youtube-u po različitim testovima i recenzijama i izgleda mi dosta zabavno za vrstu vožnje koja meni godi. Hvala na čitanju i srećno na putu!
  3. 1. Koju biste auto skolu / instruktora preporucili u Novom Sadu trenutno? Bila je jedna tema ovakva, pisala preporuka za Alluno i sto dalje od Floyd i Kalinic, ali je to bilo pre nekoliko godina. 2. Drugo pitanje. Sta se tacno radi na 7 casova teorije koji se prolaze kada se ima B kategorija, specificni deo za motore? Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja