Xtx660v 3 Napisano Jul 17, 2022 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo imam yamahu xtx 660 2007 godiste motor nekad kad se upali umije sam da se ugasi pa moram sa jacim gasom da odrzim rad motora i kad drzim jedan isti gas ume da trokira mjenjao sam akumulator i motor ne prihvata bas gas kao prije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Jul 18, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je menjana svcećica ? Da li si proverio punjenje akumulatora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xtx660v 3 Napisano Jul 18, 2022 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svijecica je mijenjana prije pola godine akumulator nov punjen samo stavis i vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Jul 19, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan obično svećica izdrži do 5000km ako nisi toliko prešao je ok. proveri i filter vazduha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi najpre proverio akumulator pa samo punjenje. Meni ovde opasno smrdi na akumulator.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xtx660v 3 Napisano Jul 19, 2022 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator nov novcat po sasiji sam ga trazio a sta mislite pod tim punjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Jul 19, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje moraš izmeriti aparatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xtx660v 3 Napisano Jul 19, 2022 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima ajnspric 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje akumultora. Meri se voltmetrom ili unimerom. Ako nemas najbolje je otici kod nekog autoelektricara, mada bi savetovao mozda bolje kod nekog majstora za motore.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xtx660v 3 Napisano Jul 19, 2022 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poveo kod majstora vidjet cemo sto je upitanju fala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Jul 20, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa javi kako je prošla yamahica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xtx660v 3 Napisano Jul 25, 2022 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem je rijesen cistio sam diznu vozio malo kao nov je mete sad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...