Jump to content

Moto Zajednica

Nova oprema za cross

Recommended Posts

• Drug član, 1359 postova

Uspeo sam skoro da kompletiram celu opremu za cross pa reko da vam malo pokazem i prodiskutujem o njoj .

Kaciga i rukavice THOR

IMG_1802.jpg

Cizme isto THOR

IMG_1800.jpg

Pantalone ROLEFF

IMG_1797.jpg

Stitnici za kolena isto ROLEFF

IMG_1795.jpg

I na kraju kornjaca ALPINESTARS

IMG_1798.jpg

Ostaje mi jos da kupim kragnu i  naocare do pocetka lepog vremena (prikolica mi isto fali) , i onda voznja .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Ajde daj info o cenama i de se moze nabaviti.

I sta ce tebi cross oprema ?

Ne vidim u avataru da imas krosericu.

• Svrati ponekad, 303 postova

Uspeo sam skoro da kompletiram celu opremu za cross pa reko da vam malo pokazem i prodiskutujem o njoj .

Kaciga i rukavice THOR

IMG_1802.jpg

Cizme isto THOR

IMG_1800.jpg

Pantalone ROLEFF

IMG_1797.jpg

Stitnici za kolena isto ROLEFF

IMG_1795.jpg

I na kraju kornjaca ALPINESTARS

IMG_1798.jpg

Ostaje mi jos da kupim kragnu i  naocare do pocetka lepog vremena (prikolica mi isto fali) , i onda voznja .

Jeli je to bilo Ziveo Gile ?!

Platio kaparu za KTM-a  cekam da je registruju pa da dam ostatak i da vozim ,ali i ovaj zadnj kinez je cist kros samo mali. Thor-ovu opremu sam uzeo od gile alarmi iz zemuna (064/33-68-289 063/265-737 ) njegov sin vozi trke cross pa se on covek stalno krece i donosi po nesto . Kacigu cizme i rukavice neznam koliko sam platio OTPRILIKE 150e +140e+40e . Mada mislim da mu je to neko dao koje pokusao da bude zastupnik za to ovde pa nije prosao  bar po deklaraciji mi tako izgleda . Kornjaca uzeta u zemunu Xtreme saceko da skoci evro pa kupio po ceni kao i preko oko 210evra . Pantalone i stitnici za kolena kupljeni u Rumuniji u Šagu pre Temisvara ( www.maxiscooter.ro ) za 51.50e pantalone i 19e stitnici . Naocare ocu da uzmam u Temisvaru ( www.nomadsport.ro  tu sam kupio i KTM-a) za oko 40e neznam tacno koja firma scole ili tako nesto ,palniram da uzmem i sorc sa stitnicima on je oko 75e , a za kragnu ce biti izuvanje samo neznam koliko hocu ktm-ovu.

Hvala za kometare , ako nekom od vas nesto treba od ovog iz Rumunije pitajte uzecu vam kad idem tamo .

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

cim sam videla da je THOR, znala sam da si kod Gileta uzeo  ;)  super je oprema, cestitam!! ali ima dosta cross opreme i u Auneru (skini katalog za 2009.) , imas i veliki izbor naocara tamo, Scott imas od 25 do 100 evra... jesi vec probao da vozis u cizmama, cini mi se da su bas tvrde... zelim puno da se navozas sa novom opremom i na prelepom KTM-u!  :)

Hvala za komentare ali necu u profije ,samo hocu da zastitim ovo normalno telo od lude glave  :D :D :D :D :D

Znam da ima u katalogu dosta opreme ali nemogu da je uzmem u ruke i vidim kakva je pa zato i nisam nista narucivao preko kataloga  . Nomad u Temisvaru ima stvarno najveci izbor opreme koju mogu da vidim i probam. Naocare Scott-ove su im oko 40e one koje mi se svidjaju (ista je cena i u auneru) i dosta su meke ali nisam imao kacigu kod mene da probam .Video sam letos decka koji je kupio druge naocare pa nije mogao da ih stavi na staru kacigu . Ako neko od vas ima mogucnost da uzme vizu za Rumuniju ili senegn moze samnom kad budem isao (kolima idem)  pa da vidi mozda nesto i nadje za sebe . 

Ovo je taj mali cross koji je kriv za sve dalje . Sliku velikog KTM-a nemogu da postavim zato sto je jos u Temisvaru  :'( i bice tamo do posle nove godine nije gotova registracija a ide bozic po novom kalendaru pa ce tako doci tek posle nove godine kad zavrse registraciju i stignu tablice . Mozda i ranije dodja fotografija ako odem ranije tamo . Nazalost kad sam isao da ga narucim nisam racunao da ga imaju odmah tu u radnji  ,pa sam dao samo kaparu za njega dok ga ne registruju sto su oni prihvatili , a ja se vratio bez slike jer nisam poneo fotoaparat.

I jos nesto necu da kvarim ovu temu sa njim vec planiram da otvorim novu u delu o motorima , ali zasad polako .

IMG_1374.jpg

PS. Ovo je slika dok je jos lepo izgledao

E da-ako te ne mrzi,reci mi koje je godiste taj exc i koliko para-za taj motor sam cuo samo reci hvale,pogotovu za exc300-kazu da ima dosta snage na nizim obrtajima,pa taj motor(od svih cvaja) najvise odgovara ljudima koji vole isporuku snage kakva je na 4t motorima...E sad,to je teorija-nisam nikada vozio taj motor pa nemam pojma kako se u praksi ponasa-kakvo je tvoje misljenje?

Imao sam u planu kad prodam Xr600 da kupim ili xr250 ili neku cvaju(iako nisam ljubitelj takve isporuke snage,odrzavanje i mala tezina su prednosti)-za 4t motore nove tehnologije nemam ni para ni vremena za stalna odrzavanja i brojanja radnih sati. :D

Kada bih kupovao cvaju voleo bih da uzmem bas exc300 ali mi nebi smetalo da imam ni exc250/200 ili Hondu cr250,Yamahu Yz250,Suzuki Rm250...

Ima li tamo neka dobra cvaja od ovih nabrojanih i po kojoj ceni i da nisi mozda video da prodaju Hondu Xr250r?

Hvala unapred...

Pa ovako ako si citao lepo temu mogao si da vidis da je upitanju radnja , a godiste je 2008 model za 2009 kako ide videcu kad ga registruju i doteram , cena niza nego u srbiji za 660 evra plus registracija tamo ide na dve godine plus osiguranje placas kad hoces i koliko hoces u toku te dve godine a posle samo na tehnicki i nema redova po supu . Nazalost misljenje cu imati kad dodje zasad jos uvek emocije , dosad sam vozio samo 4-t a kupio sam 2-t zato sto su mi svi rekli da je laksi za odrzavanje . Ali to cu tek videti je za sad znam samo princip rada 4-t motora , jedino sto znam je da se potpuno drugacije vozi od 4-t . E sad sto se tice nove tehnologije nevolim je ni ja a pogotovu sve sto ima kompjuter u sebi , ali nisam mogao da biram posto i nemam nesto vremena da se zezam sa nekim krsom koji ce me izaci skuplje nego nov na kraju . Sto se tice servisa kod ovakih motora su tacno odredjeni koliko sam video za sve modele i proizvodjace tako da sam to imao u vidu kad sam kupovao . Rumunija nije pogodna za kupovinu polovnih motora jer su i tamo trazeni koliko i kod nas , uvoze ih sa zapada kao i mi jedino sto ima vise para nego ovde pa se brze prodaju . Posto je Rumunija u evropskoj nema caririne za robu proizvedenu u evropskoj ali zato ima za svu drugu ima pa je tako Yamaha skuplja tamo nego ovde .

Tockovi su 14 naped 12 pozadi iste je velicine kao ktm 65 , ako se imali prilike da vidite . Motor je kineski i kupljen je u kini firma vidi nik , masina je 4t od 124cm3 . zbog male tezine motora oko 50kg vice kao nernomalan.

• Drug član, 1465 postova
  • Motocikl: k25

Tockovi su 14 naped 12 pozadi iste je velicine kao ktm 65 , ako se imali prilike da vidite . Motor je kineski i kupljen je u kini firma vidi nik , masina je 4t od 124cm3 . zbog male tezine motora oko 50kg vice kao nernomalan.

Jel ima to kad nas,koliko je kostao?

Video sam ga u gradu ima neko da uvozi cena im je bila letos oko 1000eur , moj je uvezen na moje ime i nisam imao neke troskove oko njega koji se inace placaju zbog toga sto je bio u zdruzenom prevozu pa me izasao oko 540 eur

Neznam koja je firma zastupnik kod nas ali moze da se potrazi . Sediste sam ja pomerao nazad zato se i vidi rupa izmedju rezervoarai sedista ovako je mnogo udobniji za sedenje ako se vozika na njemu ( sediste ima vise sundjera u prednjem delu).Jedini problem je sto nemoze da se registruje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja