KTM+A 547 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam skoro da kompletiram celu opremu za cross pa reko da vam malo pokazem i prodiskutujem o njoj . Kaciga i rukavice THOR Cizme isto THOR Pantalone ROLEFF Stitnici za kolena isto ROLEFF I na kraju kornjaca ALPINESTARS Ostaje mi jos da kupim kragnu i naocare do pocetka lepog vremena (prikolica mi isto fali) , i onda voznja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio Thor opremu? Strava je. Kornjaca je vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 14, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde daj info o cenama i de se moze nabaviti. I sta ce tebi cross oprema ? Ne vidim u avataru da imas krosericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa pise da ima KTM 250 EXC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam skoro da kompletiram celu opremu za cross pa reko da vam malo pokazem i prodiskutujem o njoj . Kaciga i rukavice THOR Cizme isto THOR Pantalone ROLEFF Stitnici za kolena isto ROLEFF I na kraju kornjaca ALPINESTARS Ostaje mi jos da kupim kragnu i naocare do pocetka lepog vremena (prikolica mi isto fali) , i onda voznja . Jeli je to bilo Ziveo Gile ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Platio kaparu za KTM-a cekam da je registruju pa da dam ostatak i da vozim ,ali i ovaj zadnj kinez je cist kros samo mali. Thor-ovu opremu sam uzeo od gile alarmi iz zemuna (064/33-68-289 063/265-737 ) njegov sin vozi trke cross pa se on covek stalno krece i donosi po nesto . Kacigu cizme i rukavice neznam koliko sam platio OTPRILIKE 150e +140e+40e . Mada mislim da mu je to neko dao koje pokusao da bude zastupnik za to ovde pa nije prosao bar po deklaraciji mi tako izgleda . Kornjaca uzeta u zemunu Xtreme saceko da skoci evro pa kupio po ceni kao i preko oko 210evra . Pantalone i stitnici za kolena kupljeni u Rumuniji u Šagu pre Temisvara ( www.maxiscooter.ro ) za 51.50e pantalone i 19e stitnici . Naocare ocu da uzmam u Temisvaru ( www.nomadsport.ro tu sam kupio i KTM-a) za oko 40e neznam tacno koja firma scole ili tako nesto ,palniram da uzmem i sorc sa stitnicima on je oko 75e , a za kragnu ce biti izuvanje samo neznam koliko hocu ktm-ovu. Hvala za kometare , ako nekom od vas nesto treba od ovog iz Rumunije pitajte uzecu vam kad idem tamo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeli je to bilo Ziveo Gile ?! Nije sve ali mogu reci da ima bolji izbor nego radnje u bg sa obzirom da nemaju skoro nista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 15, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam Gileta i Saleta,kraljevi . Prodao je meni i bratu 3 para FM racing rukavica za kros po ceni od 30 eura komad. Rukavice su odlicne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna oprema a ukloljena je extra tako da sad mozes u profije :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan odlicno...svaka cast na opremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan cim sam videla da je THOR, znala sam da si kod Gileta uzeo super je oprema, cestitam!! ali ima dosta cross opreme i u Auneru (skini katalog za 2009.) , imas i veliki izbor naocara tamo, Scott imas od 25 do 100 evra... jesi vec probao da vozis u cizmama, cini mi se da su bas tvrde... zelim puno da se navozas sa novom opremom i na prelepom KTM-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za komentare ali necu u profije ,samo hocu da zastitim ovo normalno telo od lude glave :D :D . Znam da ima u katalogu dosta opreme ali nemogu da je uzmem u ruke i vidim kakva je pa zato i nisam nista narucivao preko kataloga . Nomad u Temisvaru ima stvarno najveci izbor opreme koju mogu da vidim i probam. Naocare Scott-ove su im oko 40e one koje mi se svidjaju (ista je cena i u auneru) i dosta su meke ali nisam imao kacigu kod mene da probam .Video sam letos decka koji je kupio druge naocare pa nije mogao da ih stavi na staru kacigu . Ako neko od vas ima mogucnost da uzme vizu za Rumuniju ili senegn moze samnom kad budem isao (kolima idem) pa da vidi mozda nesto i nadje za sebe . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 16, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan ajde postavi sliku te male kroserice sto je imas , zanima me da je vidim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 16, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Google je cudo ! http://www.bikepics.com/ktm/250exc/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 16, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Google je cudo ! http://www.bikepics.com/ktm/250exc/ Mislio sam kineske male kroserice sto je ima a KTM 250 znam vrlo dobro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A mogao di i sliku svog KTM-a da okaci i da vidimo kako mu stoji ta oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je taj mali cross koji je kriv za sve dalje . Sliku velikog KTM-a nemogu da postavim zato sto je jos u Temisvaru :'( i bice tamo do posle nove godine nije gotova registracija a ide bozic po novom kalendaru pa ce tako doci tek posle nove godine kad zavrse registraciju i stignu tablice . Mozda i ranije dodja fotografija ako odem ranije tamo . Nazalost kad sam isao da ga narucim nisam racunao da ga imaju odmah tu u radnji ,pa sam dao samo kaparu za njega dok ga ne registruju sto su oni prihvatili , a ja se vratio bez slike jer nisam poneo fotoaparat. I jos nesto necu da kvarim ovu temu sa njim vec planiram da otvorim novu u delu o motorima , ali zasad polako . PS. Ovo je slika dok je jos lepo izgledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da-ako te ne mrzi,reci mi koje je godiste taj exc i koliko para-za taj motor sam cuo samo reci hvale,pogotovu za exc300-kazu da ima dosta snage na nizim obrtajima,pa taj motor(od svih cvaja) najvise odgovara ljudima koji vole isporuku snage kakva je na 4t motorima...E sad,to je teorija-nisam nikada vozio taj motor pa nemam pojma kako se u praksi ponasa-kakvo je tvoje misljenje? Imao sam u planu kad prodam Xr600 da kupim ili xr250 ili neku cvaju(iako nisam ljubitelj takve isporuke snage,odrzavanje i mala tezina su prednosti)-za 4t motore nove tehnologije nemam ni para ni vremena za stalna odrzavanja i brojanja radnih sati. Kada bih kupovao cvaju voleo bih da uzmem bas exc300 ali mi nebi smetalo da imam ni exc250/200 ili Hondu cr250,Yamahu Yz250,Suzuki Rm250... Ima li tamo neka dobra cvaja od ovih nabrojanih i po kojoj ceni i da nisi mozda video da prodaju Hondu Xr250r? Hvala unapred... Pa ovako ako si citao lepo temu mogao si da vidis da je upitanju radnja , a godiste je 2008 model za 2009 kako ide videcu kad ga registruju i doteram , cena niza nego u srbiji za 660 evra plus registracija tamo ide na dve godine plus osiguranje placas kad hoces i koliko hoces u toku te dve godine a posle samo na tehnicki i nema redova po supu . Nazalost misljenje cu imati kad dodje zasad jos uvek emocije , dosad sam vozio samo 4-t a kupio sam 2-t zato sto su mi svi rekli da je laksi za odrzavanje . Ali to cu tek videti je za sad znam samo princip rada 4-t motora , jedino sto znam je da se potpuno drugacije vozi od 4-t . E sad sto se tice nove tehnologije nevolim je ni ja a pogotovu sve sto ima kompjuter u sebi , ali nisam mogao da biram posto i nemam nesto vremena da se zezam sa nekim krsom koji ce me izaci skuplje nego nov na kraju . Sto se tice servisa kod ovakih motora su tacno odredjeni koliko sam video za sve modele i proizvodjace tako da sam to imao u vidu kad sam kupovao . Rumunija nije pogodna za kupovinu polovnih motora jer su i tamo trazeni koliko i kod nas , uvoze ih sa zapada kao i mi jedino sto ima vise para nego ovde pa se brze prodaju . Posto je Rumunija u evropskoj nema caririne za robu proizvedenu u evropskoj ali zato ima za svu drugu ima pa je tako Yamaha skuplja tamo nego ovde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio taj kineski kros?Koje je velicine,nemam predstavu ovako na slici? Koje su dimencije tockovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tockovi su 14 naped 12 pozadi iste je velicine kao ktm 65 , ako se imali prilike da vidite . Motor je kineski i kupljen je u kini firma vidi nik , masina je 4t od 124cm3 . zbog male tezine motora oko 50kg vice kao nernomalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Tockovi su 14 naped 12 pozadi iste je velicine kao ktm 65 , ako se imali prilike da vidite . Motor je kineski i kupljen je u kini firma vidi nik , masina je 4t od 124cm3 . zbog male tezine motora oko 50kg vice kao nernomalan. Jel ima to kad nas,koliko je kostao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cene ovog kineskog krosa, ako sme da se zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga u gradu ima neko da uvozi cena im je bila letos oko 1000eur , moj je uvezen na moje ime i nisam imao neke troskove oko njega koji se inace placaju zbog toga sto je bio u zdruzenom prevozu pa me izasao oko 540 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 500e je super cena za uzivanje koje pruze,Jel se ono sediste steluje ili je tako napravljeno? Molim te napisi ko je zastupnik ako znas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neznam koja je firma zastupnik kod nas ali moze da se potrazi . Sediste sam ja pomerao nazad zato se i vidi rupa izmedju rezervoarai sedista ovako je mnogo udobniji za sedenje ako se vozika na njemu ( sediste ima vise sundjera u prednjem delu).Jedini problem je sto nemoze da se registruje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...