DzoniV 124 Napisano Jul 16, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drusto, odradio sam remont prednjih celjusti zamenio gumice, stavio pancirno crevo na prednjoj kocnici na Suzuki xf650. Poceo sam ispustanje vazduha iz kocnice, ali ne mogu da dobijem nikakav otpor na rucici kocnice. Na sisici dole sam dobio ulje, ne izlazi vazduh, ali i dalje nema otpora na kocnici. Da li neko ima predstavu sta je u pitanju i kako da se izborim sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7804 Napisano Jul 16, 2022 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako klip u celjustima nije u pocetnoj tacki, odnosno uvucen skroz hoce da se to desi sto si naveo. Uguraj ga skroz u celjusti i probaj ponovo. 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Jul 16, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, uspeo sam. Hvala mnogo. Nigde jos ovo nisam procitao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7804 Napisano Jul 16, 2022 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Jul 16, 2022 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam ovo znao, mada kad ispuštam ulje i ne pipam ručicu, već vacumiram sa pumpom i samo dolivam u čantru. Kad ulje promeni "boju" tj. krene novo sve je gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Jul 16, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja do sada radio, ali sobzirom da sam rasturao celjusti i menjao crevo moralo je sve da se isprazni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15323 Napisano Jul 16, 2022 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kocioni tecnost u spric i preko crevca i sisice ga ubrizgati u sistem, naravno sto kaze @Bigor klip u pocetni polozaj i nema drukanja, kada se drukanjem luftira klip u cilindru ide mnogo vecim hodom nego inace pa postoji mogucnost da se osteti gumica ako ima ajnzeca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...