Dutchman 114 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Veo misterije , dodushe kako drugacije da se otmu pare ;D vidim ja da je ipak najjeftinije i najpouzdanije odneti sve na titanizaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi moglo da ti bude resenja za zadnj branik kumove lade,ionako si prvo hteo da ga pravis od prohroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 19, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,da pravo otimanje pare.Sve koje interesuje ova boja,mogu mi se javiti,ili cak kupiti boju,i licno je probati.Pitao sam dal je to proizvod Alsacorp,posto za njih znam vec duze vreme,i dobio sam odgovor da nije,e sad ako lazu mene,i ja lazem vas,mada ne vidim zasto je to bitno,ja iskreno pokusavam da dodjem i do njihovih proizvoda,i da uporedim cene,jer i meni je najbitnije da je cena materijala sto manja,tako,da cene mojih radova,budu sto manje.Naravno da je tu bitan i kvalitet. Upravo farbam neke delove,pa ce te videti kako sve to izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 19, 2008 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan darko daj neke cene.Ostavio sam ti poruku na tvom sajtu.Koliko bi izaslo farbanje rezervoara i bocnih kaseta za MZ.ako moze kod tebe da se kupi ta farba koliko kosta,prem da sam ja vise za varijantu da mi to ti odradis jer mi se svidja ovo sto sam video i ne sumljam da to dobro radis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bi mogle neke cene koliko otprilike izadje farbanje kompletnog motora u ovu boju,i slicno?poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Decembar 19, 2008 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 500 e litar boje na netu + rad majstora... treba majstor da stavi sliku nekog svog farbanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ko je proizvodjac da bih mogao da uporedim sa drugim proizvodjacima (kvalitet, nacin rada, cenu, komentare korisnika...) Naravno da nemam nista protiv da bilo ko namlati pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Decembar 22, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo super izgleda, jos da bude super odradjeno po super ceni i nema frke za musterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan samo da se nadovezem, ispratim temu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kontakt telefon firme ili osobe koja moze da odradi chrome paint. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...