No_LiMiT 81 Napisano Jul 15, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Zamijenio sam namotaje sad mi treba i regler, na netu vidim kineske uglavnom ili polovne iz dalekih drzava al to dok stigne pa da li odgovara sto god... tako sam bravu za sic i deklu narucio pa ispalo da ne valjaju iako je za moj model kao...Ako ima ko ili zna gdje da nabavim, cg, srbija, bosna itd Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 15, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na forumu coveka koji ih pravi a imas i kod Joske u Temerinu univerzalne, pa se ukroji da pase fizicki i da pasu konektori. Manje-vise je vecit. Ja sam ih sigurno 20 namontirao do sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4264 Napisano Jul 15, 2022 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Regler kod Žike... Živic Siniša - Žika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 15, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ti pravljeni, nemam pojma o tome a ne bih da se zajebavam s strujom i petljavinama da mi pocrkava sve, ako mogu narucit polovan original npr, koliko koštaju pravljeni? Cijene su šarene za polovne a i univerzalne, a i kod kineza isto iako njih ni ne bi.Al precrno pomisao sad cekat cekat nedjelju dvije tri da stigne uh.Rekose mi od beverlya da prepravim al ni tim se ne bi bavio.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4264 Napisano Jul 15, 2022 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je daleko bolja opcija od novog kineskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 15, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da Zikin i Joskin regler traju duze od fabrickih i bolji su. Koliko god cudno da zvuci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 15, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan E pa super, ovaj moj se druzio s betonom pa je zato i crkao vjerovatno, vidim oguljen da je, i jedan namotaj izgorio nedje. Evo cekam da mi jave ima li na 1 mjesto pa ako ne kontaktiram s foruma Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 22, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Dodatni problem, izgleda da ne valja namotaj koji sam nabavio polovni, eo trazim po internetu, sve su aftermarket tj kinezi, e ako znam dje cu nabavit polovni a da radi, aj i ovi kinezi ako odgovaraju al i oni u krv i onda vagaj valja li Ima li za namotaj lijeka dje ko ovo za regler kod zike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, No_LiMiT je napisao: Dodatni problem, izgleda da ne valja namotaj koji sam nabavio polovni, eo trazim po internetu, sve su aftermarket tj kinezi, e ako znam dje cu nabavit polovni a da radi, aj i ovi kinezi ako odgovaraju al i oni u krv i onda vagaj valja li Ima li za namotaj lijeka dje ko ovo za regler kod zike? Namotaje ako kupis polovne, blizu su tvojih. Ili su crkli ili cd da crknu. A ti AM kinezi nisu skupi a traju iole. Ali najbolja solucina da se malo preceslja internet, pa da nadjes zamenske ali bolje spakovane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Eo trazim cijelu noc, i ti "zamjenski" sto prodaju su kinezi jer vidim iste slike( a i oznake/marke npr) ko kod kineza manje vise, ili kinezi kradu slike ko ce znat, poslao sam 20 poruka na ebay evo. Na one parts sajtove namotaji 350e a regler ne gledah al isto 100+ qq. mada mozda to i kosta toliko, i vise eo ne znam, jeba ga pas dje crce sad, stoji mi motor eo 20 dana u servis i dok sad nadjem nabavim i jos me oderu za to... Cak za polovne nisam ni slao poruke jer bas reko da ne gatam kakvi su :| A kineza za ovo oboje isto nema ispod 100tinjak e, tj i ima al s postarinom dodju preko pogotovo jer necu obicnu da cekam 2 mjeseca a dhl traze po 100 200e lol Promenio Jul 22, 2022 član No_LiMiT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rekli smo ti koga da kontaktiras za regler. Das adresu i covek ti posalje, ne znam sta je to problem!? @zika56 Ako on ne moze, evo i druga solucija: Joska Temerin +381638347397 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7752 Napisano Jul 22, 2022 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 15.7.2022. at 19:34, No_LiMiT je napisao: Kakvi su ti pravljeni, nemam pojma o tome a ne bih da se zajebavam s strujom i petljavinama da mi pocrkava sve Zanimljivo je da su nasi domaci pravljeni regleri bolji od originala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jul 22, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 22, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Rekli smo ti koga da kontaktiras za regler. Das adresu i covek ti posalje, ne znam sta je to problem!? @zika56 Ako on ne moze, evo i druga solucija: Joska Temerin +381638347397 Nije regler problem no namotajiSent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, No_LiMiT je napisao: Nije regler problem no namotaji Sent from my SM-S908B using Tapatalk Zašto ne naručiš nove preko Hondinog distributera ili nekog servisa koji nabavlja originalne delove? Promenio Jul 22, 2022 član Alexandra995 greška u pisanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 22, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga odje brate, a ako odem u Hondu ako mogu uopste nabavit ispalo bi skuplje no cio motor plus bi cekao mjesecima, tako je bilo kad sam pitao za nesto drugoMotor svakako stoji u servis (najveci/najbolji) i eo traze i oni i ne mogu nabavit 20 dana, druge opcije nemaSent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran da su ti stradali namotaji? Postoje načini da se testira, ja sam imala problem na proleće - ispalo je da je regler otišao pa ga je sredio @zika56. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7752 Napisano Jul 22, 2022 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi ti njih kod nekog dobrog vinklera da on to namota kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 22, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Namotaji jesu jer je jedan izgorio, ovi novi sto sam nabavio su skinuti s 2006 modela i izgleda ne valjaju(ne znam zasto), regler su sumljali prvo al izgleda da su namotaji problem, regler je mozda ok al moram nove namotaje prvo nabavit.. a za vinklovanje sam zvao na vise mjesta, vele mi ne mogu zbog izolacije no tamo u uzice neku fabriku il nesto oni jedini mogu uh i to se zakomplikovaNema u CG leba od majstora tako specificnih a i sad sam 20 dana bez motora radije bi platio samo sto prije da mi to stigne i radi al ni to mi nije garancija da ce radit,poludjehSent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5974 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tim statorom sto si nabavio. Kako ne valja? Ne pasuje na deklu zbog dimenzija ili si ga proverio jednostavnom metodom om metrom. Ako je to dvoje u redu, onda se postavi na motocikli, a zatim se testira ac napon pri upaljenom motoru pri 4000rpm. I onda znas valja li ili ne, a ne da te tamo u servisu maltretiraju oce nece, jer im siste ja.ca za tvoju sezonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 22, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi rekose ne odgovara..Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, slave74 je napisao: Sta je sa tim statorom sto si nabavio. Kako ne valja? Ne pasuje na deklu zbog dimenzija ili si ga proverio jednostavnom metodom om metrom. Ako je to dvoje u redu, onda se postavi na motocikli, a zatim se testira ac napon pri upaljenom motoru pri 4000rpm. I onda znas valja li ili ne, a ne da te tamo u servisu maltretiraju oce nece, jer im siste ja.ca za tvoju sezonu. Moj je u radu izbacivao oko 26-27V što je bila još jedna potvrda da je stator OK (pored testova iz dole navedenog video snimka). Ako imas multimetar možeš i sam da ispitaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5974 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Alexandra995 said: Moj je u radu izbacivao oko 26-27V što je bila još jedna potvrda da je stator OK (pored testova iz dole navedenog video snimka). Ako imas multimetar možeš i sam da ispitaš. Ide napon i preko ac100v pri vecim obrtajima, a na leru obicno bude 20i nesto volti. Verovatno ne odgovara nije istih dimenzija. Vikluj kod nekog viklera, ili sam. Ili kineski kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...