Alekre 13049 Napisano Novembar 23, 2022 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Andrej_Hotstepper said: ...i nikad srećniji nisi bio! Priznaj?! Lepota nije u stvarima, u gvožđu i gumi, već u doživljaju, sećanju, emocijama. Stalno to pričam, jurimo svi brže bolje jače, a izgubimo iz vida šta je suština, šta je najveći užitak - vozanje i uspomene. Ma gde nisam... Prvi put sa devojkom na more a pre toga poslednji put me moji vodili kad sam imao 6 godina. Kad sam video more došlo mi da plačem. Oko motora i vožnje se sve zaboravi, ali pamte se emocije i to ostane. Sad, da li je taj motor kočio bolje ili lošije, zaboravi se. Šta je dobro... U početku bude okej, posle počnu da bole kolena. Malo odmaraš, ispravljaš noge i super. Onda krenu još jače da bole kolena. Tad je bitno da istrpiš. Onda ti utrnu noge i ne osećaš ništa, ali nema stajanja posle. Na odredištu ispravljao sam noge kao ranjenik Verovatno je i to jedna od razloga zašto ljudi vole pojedina kola i motocikle. Jer ih vežu za emocije koje su doživeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4977 Napisano Novembar 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 3745 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj stari vic, kad su pitali čiču od 100 leta, kad mu je bilo najlepše u životu. On kaže - kad je bila okupacija. A što tad, opet pitaju, pa bio sam mlad, veli... Promenio Novembar 23, 2022 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...